Evet fm 2005 te de böyle bi konu açmıştım yine açayım dedim şu andaki kadronuzu buraya yazabilir misinz benim ilk senem bjk kadrom
Kaleciler : Oscar Cordoba , Volkan Ünlü , Ramazan Kurşunlu , Murat Şahin , Peter Cavit Akman
Defans : Muslu (D/WB R) , Ali Tandoğan (D/M R) , Halim Kurtuluş (D R,AM R,FC) , Adem Dursun (D LC,DM) , Doğan (D/WB L) İbrahim Üzülmez (D/M L) , Emre Aşık (DC) , Gökhan Zan (DC) , İbrahim Toraman (DC) , Mustafa Doğan (DC) , Çağdaş Atan (DC) ,Waldo Ponce (SW,D C)
Ortasaha : Koray Avcı (SW,D C,DM) , Tayfur Havutçu (D C,DM) , Kleberson (DM) , Doğa Kaya (DM) , Ali Güneş (D/WB/M R) , Tayfun Korkut (M RC) , Okan Buruk (AM R) , Okan Koç (AM R) , Güven Kocabal (AM RC) , İbrahim Akın (AM LC,FC), Elvir Baljic (AM L) , Fatih Olgun (M LC) , Şenol Gökhan (DM,AM LC) , Babür Davut (AM LC) , Sergen Yalçın (AM LC) , Oğuz Şabankay (M C) , Sezer Sezgin (M C) , Tümer Metin (AM C)
Forvet : Furkan Baştan (AM/F C) , Ahmet Dursun (ST) , Ailton (ST) , Şencan Kırıkkaya (ST) , Temur Altunhan (ST) , Veysel Cihan (ST) , Souleymane Youla (ST) , Özgürcan Özcan (ST) , Pablo Vitti (ST) , Barış Mayadağ (ST) , Caner Erkin (ST)
İlk 11
Cordoba
Muslu İ.Toraman Waldo Ponce Adem Dursun
Kleberson
Okan Koç Sergen İbrahim Akın
Pablo Vitti Ailton
Yedekler : Ramazan , Doğan , Emre Aşık , Koray Avcı , Tümer Metin , Okan Buruk , Youla