Makaay Teşekkür ediyorum yorumlar için.. bütçeler bütün süper lig takımları adına düzenlendi ve bir miktar düşürüldü.tanınmıslıgı ise oyunun orjinal belirledigi degerden daha yüksekte...
Ugurbeckham Orjinal Mesajı Yazan: icelander Ben yüklemedim.Çünkü bu patchi gördüğümde ben çoktan 3. sezonuma başlamıştım.Tekrar geriye dönmeyi gözüm yemedi.Emeğe saygım sonsuz.Patch için tebrik ederim ancak zannedersem bir takım önemli eksiklikleri giderememiş.Eminimki bu eksiklikler mevzuat müsait olmadığı için olmadı onun için eleştirimi sigamese yönlendireyim. 1- Türkiye liginde şampiyon olunca havuzdan 0 para veriliyor.Ayrıca türkiye liginde ki takımlarda merchandising olayı es geçilmiş.Fenerbahçe yılda 16 milyon dolar Fenerium cirosuna sahip olmasına rağmen oyunda 5 para kazandığımız yok.Ayrıca yıllardır süren si hastalığı : sponsorlar yılda 300 bin dolar civarı bir kaynak yaratıyorlar ve ne yaparsan yap istersen clyi al yıllık sponsor gelirin 300 bin doları geçemiyor.Yani gelirlerle ilgili binlerce saçmalık var. 2- Yabancı kısıtlamasını kaldıramıyorsun.Oyunun edit kısmını uzun süre araştırdım.Türkiyeyi avrupa üyesi yaptım ona rağmen olmadı.Üstüne üstlük bizim futbolcular ab statüsüne geçip yabancıların gözdesi oldu.Elde tutmak zor hale geldi.Diyelimki Türkiye abye girdi.Ancak bunu oyuna yansıtamıyorsun.Yada bıçakçı seneye yabancı sayısını arttırdı.Sigames Türkiyeyi sallamış gene bu konuda opsiyon tanımamış.20 sene oynasan gene 6 yabancı var dolayısıyla bu kısıtlamalar ve kıstılanmış gelirlerle şampiyonlar liginde çeyrek finalden öteye geçemiyorsun.Sigames bize uefa kupasını layık görmüş. olurmu gs ile ilk sene uefa kup.2.senede şamp.liginde finaldeyim (ama tabii biraz hile ileeeeeeeeee)
Jason_Bourne Valla ağzım sulandı yamayı duyunca ama indiremedim dosya bölümüne geldim dosya adının karşısında sunucu adı var ona bastım beni başka bir siteye yönlerdirdi kredi kartı falan soruyo ne yapacam yardııııııııııım!!!!!!!!!!!
Makaay http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?sayfa=Dosya&eylem=DI&dosyaid=888&dosyamirrorid=164&kanalid=5 acılan sayfada free ye tıklayacaksın
Jacen Makaay çalışman için teşekkür ederim benim sourunum(bi kerede daha sormuştum ama tekrar sorayım) şöyle dosyalar bölümünden hangi dosyayı indirirsem indireyim hep header corrupt gibi bir hata veriyor defalarca denememe rağmen hep böyle oluyor grafik paketinde ise unexpected end of archive(hiç bir download programı kullanmıyorum) hatası veriyor onu hiç açamıyorum neden böyle oluyor acaba
Makaay winrarın son sürümünü indirmeni tavsiye ederim.www.inndir.com da bulabilirsin.bu hatalar genellikle dosya eksik indiginde cıkıyor,bu yüzden belki de download programı kullanman yararına olacaktır...
ernesto68 hocam bu sorunu shortlist kısmınıda yazdım ama ses çıkmadı.Yamayı yükledikten sonra daha önce kullandığım ve sonradan indirdiğim hiçbir shortlist yüklenmior.yamadan önce böyle bir sorun yoktu.Napcaz acep?
mrx1987 Sigames ilk defa bu oyunda türkiye ligini çok kötü yapmıştı ama bu yama ile türkiye ligi adeta canlandı emeğine sağlık çok güzel bir yama...
Makaay valla her ne kadar türkiye liginin ilk kez bu kadar kötü olduguna katılmasamda teşekkür ediyorum yorumun için.İyi oyunlar ;)
Eagle_Claw yaw şimdi ben patchi bilgisayara yükledimde kurmadım her neyse şimdi bu patch benim kayıtlı savemi bozar mı eskiden kayıt ettiğim saveyi çalıştırabilebilrmiyim????
Fanatik55 bir kaç sorum olacaktı..... bende sizin yaptıgınız düzeltme paketi var oyuna kurdum şuan gayet iyi çalışıor ben editörden bazı degişikliikler yapmak istiorum editörden degişiklikleri yapsam ve kaydetsem uyumluluk sorunu olurmu?