rapper valla cuma edebiyat var...pazartesi matematik sınavı oldu çok iyi geçti 95 falan bekliyorum:Phiç yapamadığım yok valla...haftaya pzt de ing sınavı var bakıcaz inş kolay geçer
Cambaz Şuanlık 1 tane zayıf var. Matematik:1 Müzik(sözlü):5 Coğrafya:5 Edebiyat:4 Cumada ing var.p.tesi almanca var.salıda fizik var.
Shevchenko Sözel bölüm olduğum için derslerin adı biraz değişik gelebilir :p Türkiye Coğrafyası : 41 toplam 3 yazılı olduk ve daha bir tanesi okundu napıyım yaw aynı güne 2 yazılı koyarlarsa hangi birine çalışacağına karar veremiyor insan sonuçta 41 aldık :(
gencfbdaywalker bitek ing olduk o da daha açıklanmadı..bayramdan sora binecek bize..tüm yazılılar bayramdan soraki hafta
Gökhan Pazartesi Paket Programlamadan Yazılı olduk 5 sorudan 1 tane yaptım ve yazılıdan sonra kafama sıkasım geldi.(bu arada ders Microsoft Access) Salıda Programlamadan Olduk 5 sorundan 3 Net yaptım Arkadaşlar Kalkmasa bir soru daha biliyordum :p ama ne yapacan işte ( Dersde Visual Basic :D)
Mc.Speedy Walla İngilizce Matematik Olduk Matematik Açıklanmadı ... İngilizceden 78 aldım :( Bugün De Tarih ve Edebiyat Var Hangisine Çalışacağımı Şaşırdım Beynım Sulandı :(
typhlosion 4tane olduk geo:90 :) fizik:87 kimya 80 edebiyat:45 haftayada arefe günü matematikten var....
ysf1903 walla su ana kadar hic yazılı olmadık ama 3 tane corafya quizi olduk sonuclar ilginç: 90-68-92 :)
tayyiphan Orjinal Mesajı Yazan: kamil07 analitik :65 geometri:90 kimya:75 --lise2--- aynı sınıftaız bi şahısla beinmkiler ise; analitik:30 geometri:82 kimya:46 :) :) :) :D :D
ridvan155 bizde mat ve kimya'dan olduk ikiside okunmadı da mat 70-80, kimya 90-95 gelir büyük ihtimal
tayyiphan Orjinal Mesajı Yazan: ahmet26 mat:90 fen(fizik):95 ing:96 tarih:92 almanca:95 türkçe:88 abi sen uçmuşun yaw;) :(