MiLiTo Arkadaşlar Bende 2006 yı pc ye kurmuştum daha sonra pc deki sorundan dolayı silmek zorunda kaldım, yeniden yüklediğimde herşey tam ve doğru yaptığım halde oyunu kurmuyor neden olduğunu da çözemedim ne bir uyarı ne de bir hata veriyor anlamadım gitti 2 saat uğraştım yapamadım deliricem lütfen yardımcı olurmusunuz. şimdiden tşk.
MiLiTo Orjinal Mesajı Yazan: MiLiTo Arkadaşlar Bende 2006 yı pc ye kurmuştum daha sonra pc deki sorundan dolayı silmek zorunda kaldım, yeniden yüklediğimde herşey tam ve doğru yaptığım halde oyunu kurmuyor neden olduğunu da çözemedim ne bir uyarı ne de bir hata veriyor anlamadım gitti 2 saat uğraştım yapamadım deliricem lütfen yardımcı olurmusunuz. şimdiden tşk. yardım edecek kimse yokmu ya ?
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: MiLiTo yardım edecek kimse yokmu ya ? Bu konuda sorun yaşayan çok oldu ama ne yazıkki bir çözüm üretemedik. O yüzden cevap yazmadım.
oSa konulardan birine attığım mesajda eklenti olarak fm registry cleaner koymuştum. FM2006yı kurmadan önce onu kullanarak önceki fm oyunlarına ait kayıtları temizlersen sorunun çözülür herhalde. linki bulabilirsem buraya eklerim.
takunya Orjinal Mesajı Yazan: MiLiTo Arkadaşlar Bende 2006 yı pc ye kurmuştum daha sonra pc deki sorundan dolayı silmek zorunda kaldım, yeniden yüklediğimde herşey tam ve doğru yaptığım halde oyunu kurmuyor neden olduğunu da çözemedim ne bir uyarı ne de bir hata veriyor anlamadım gitti 2 saat uğraştım yapamadım deliricem lütfen yardımcı olurmusunuz. şimdiden tşk. Geçen sene aynı problemi ben de yaşadım (FM2005 için). Oyunu program ekle kaldırdan silmeyip, C'deki klasörü silince böyle oluyor. Yani esas nedeni oyunun tam olarak silinmiş olmaması. Bunu halletmek için yapmadığım şey kalmamıştı. regedit'ten kaç dosya sildim neler yaptım(hatta silme olayını abartıp windows'u bozdum), yine kuramadım oyunu. Sonunda format atmıştım. Üzgünüm ama bu işin başka bir olur yolu yok :/
oSa bahsettiğim mesajımı buldum; mesajın ekindeki dosyayı indir. Fmyi sil. İndirdiğin bu dosyayı çalıştır. Pcyi resetle, fmyi baştan kur. muhtemelen sorun çözülecektir. registry cleaner
oSa Orjinal Mesajı Yazan: El di@blo ben oyunu yüklüom 10-15 dakka oynuyorum ama oyundan atıyo hiçbir hata mesajı vermiyor mu?
dogusakpinar Orjinal Mesajı Yazan: oSa hiçbir hata mesajı vermiyor mu? belki ram in az olduğu için kapanıyo olabilir
exiting ben oyunu netten çekmiştim. oyunu kurdum ve mds ve mdf dosyalarının olmadığıjnı farkettim şimdi ne yapmam gerek fm2006 biligisayarımda yüklü ve ben onu oynayamıyorum ne kadar kötü bişiy
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: exiting ben oyunu netten çekmiştim. oyunu kurdum ve mds ve mdf dosyalarının olmadığıjnı farkettim şimdi ne yapmam gerek fm2006 biligisayarımda yüklü ve ben onu oynayamıyorum ne kadar kötü bişiy Sitede illegal içerik vermek yasak arkadaşlar. O yüzden düzenledim mesajı.
Kendo kardeş ben senin ilk sayfada verdiğin linkten dosyayı indirdim. bu yeterlimi yoksa indirmem gereken başka dosyalar var mı? bu arada inen dosyanın adı 407.exe yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol...
Pentagram_15 407.exe olarak inen dosya hangisi? Yani hangi linke tıkladığında çıktı bu 407.exe? Birde benim ilk sayfada dediklerimi yapman oyunu kurman için yeterli.
drk1905 BENİM ALDIĞIM CD'DE CDYİ KOYAR KOYMAZ HEMEN İNSTALL ETMEĞE BAŞLIYOR TIPKI ÇOĞO DİĞER OYUNLARIN CDLERİ GİBİ ANCAK İNSTALL EDERKEN BİTİŞTE BİR HATA VERİYOR BİLGİSAYARDAN KAYNAKLANAN BİR HATA DEĞİL BU ÖNCEDEN YÜKLEMEM GEREKEN FARKLI BİR ŞEY Mİ VAR BİR YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. benim dosyalar böyle gözüküyor... http://img483.imageshack.us/my.php?image=zzzz2xn.png Bİ EL ATIN