Daniel_Pancu Walla 1,5 saattir kuramıodum crack gibi bişii istiodu soora bi scnye bakam dedim saolsun rapidden indirdim o anlatımı kurdum eyw beyler saolun :P İcondan girme antiblax rungameden gir bakalım
juve afedersiniz arkadaşlar kendi sorunumu deneye deneye çözdüm boşu boşuna forum kirliliği yaptığım için özür dilerim :(
Daniel_Pancu Offf kardeş busfr aynı sorun bende oldu reset attım deamon tools error deamondll. die bi msj aldım napçam :(
emın_unver bende oyunu yüklerken copying new filesde cd 1i istiyo ne yapmam lazım deamonda mds tanıtılı? :(
Pentagram_15 Çalıştıramayan arkadaşlar Alcohol 120% adlı virtual drive (sanal sürücü) programını denesinler. Daemon'un yaptığı işi yapıyor. Belki o çalıştırmanıza yardımcı olur. Alcohol 120% Şuanda biraz meşgulum eğer kurulumunda veya kullanımında takılanlar olursa bir ara onun içinde ufak bir yazı hazırlarım.
fatihaybars99 Yauv fm2006 ilk çıktığında arkadaşların bilgisayarında falan oynuyodum ama kesmedi bende aldım zormu kurulumu? :drooling:
Pentagram_15 Hiçbiryerde rastlamadım. Muhtemelen yoktur. 700MB'lık alanı feda etmekten başka çare yok.
engin18 ya benim cd deki .mdf yüklerken hata veriyo .mds yi yüklüyo sadece nerden bulup temin edebilirim .mdf yi lütfen bi yardımcı olurmusunuz msn dende atarsan olabilir.
Pentagram_15 .mdf dosyası 752mb değil mi? Onu msn'den atabilecek babayiğit çıkar mı bilmem. Birde daemon tools ile .mds'yi mount edeceksin o zaten otomatikman .mdf dosyasına yönlendirecek programı. Yani .mds'yi bir klavuz olarak düşünün.
Pentagram_15 Yok ya ne alaka ki. Hata raporunu programlar verirler. Hatalı şekilde kapanırlarsa. Burada mount edememe sorunu var. Muhtemelen .mdf dosyası bozuk arkadaşın mount olamıyor.
Pentagram_15 Eğer .mdf dosyan bozuksa ne yazıkki yeni bir cd alman gerekecek ama winrar'ıın son versiyonunu www.rarlab.com 'dan çekmeyi deneyebilirsin.