ultrAslan89 Arkadaşlar bu golü izleyin.Yorumlarınızı bekliyorum.http://rapidshare.de/files/6704758/ronaldinho-frikik.wmv.html
sinan69 ya konsollardan da herhangi bir sekilde yükleme yxapilabiliniyormu goller videollar falanlar filanlar..?
e.c.i eğer konsolu bi pc ye bağlarsan yapabilirsin bunun içinse TV kartı yada bi kayıt cihazın olması lazım senin için işkence olur :D
âİ£T10 BEYLER GOLLERİ BU ŞEKİLDE YAYINLICANIZA ÖZEL'DEN HASAN SAS(11)'E ULAŞTIRIN...YARIŞMANINDA Bİ ANLAMI OLSUN...
musty burası gol paylaşma topiğine dönmüş ya.. onun için "demoden videolar" diye bi topic var zaten :)
Mc.Speedy Beyler Verilen Linkleri Sildim Ve Yarısmaya Dahil Değil Katılmak İsteyen Arkadaşlar Upload edip yada Mail adresime Atıp bana ulaştırsınlar...
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) Beyler Verilen Linkleri Sildim Ve Yarısmaya Dahil Değil Katılmak İsteyen Arkadaşlar Upload edip yada Mail adresime Atıp bana ulaştırsınlar... Helal... ;) Yarışmanında bi anlamı olsun dimi ya :D
Brian Moser **Hasan Sas (11)** Kardeş ben de anelka10 adlı üye adına bir gol yollamıştım kabul edildi mi acaba?