juzam arkadaşlar maltepeden şimdi geldim oyun kesin olarak maltepede yok tavaf ettim heryere girdim çıktım oyun yok sadece 1 yerde buldum ordaki adamda oyunun yüklenemediğini bu yüzden satmadıklarını söyledi kızılayıda gezdim kızılaydada yok hatta orjinal çıktıysa orjinal alıyım dedim orjinalde yarın geliyomuş oyunun maltepedeki kesin çıkış günü salı günü salı günü bütün tezgahlarda oyunu bulabileceksiniz
azbuz Şu adresi bana da gönderebilirsen acaip sevaba gireceksin... Dua ederim sana :)):hihi: sspekcan@yahoo.com
Dabulu arkadaşlar oyunu BALIKESİR/susurluk ta da bulabilirsiniz bulabileceğiniz yer. ali aygül (imalat) , ibrahim hızlıoğlu (pazarlama) :D
juzam ibrahim sen bana şunu kargoyla yollasana kargo parasını ben ödicem ciddi sölüyom ha bi düşün yollayabilirsen bi kargo işlemi yap bana yaw
boorock626 arkadaslarlar izmirde karsiyaka anadolu lisesinde bi eleman satiyo...warsa tanidiklariniz ordan alabilirsinz...ben aldim gayet guzel calisio..
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: juzam ibrahim sen bana şunu kargoyla yollasana kargo parasını ben ödicem ciddi sölüyom ha bi düşün yollayabilirsen bi kargo işlemi yap bana yaw ok juzam konuyu saptırmayalım msn den halledelim senin işi...;):)
yigit1907 arkadaslar fm yi suadiye/bostancı/kadıkoy/cadde civarlarnda goren war mı? Warsa ozelden adresi tam olarak yazablr mi?
sukoyuncu evet dostlar buldum megaupload linklerni vermek serbest mi bilmiyorum onay gelmedene vermicem
tottibattu oo beyler selam uahn,,uzun zaman oldu be dönüş yaptım wala...bütün fm camiasına yenı oun hayırlı olsun..wala çıktığınıda şimdi siteden öğrendim..uykusuz gecelrr merabaaa...da oyun heryerde war mı beylıkdüznde oturuyıom herşey buraya en son gelio :PP