bibidibabidibu_babidibu ikinizde saolun :) elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorm ama henüz bu kadar oluo :D
#11 Rooney güzel olmus.. Bulanikligi gidermek icin Filter - Sharpen - Unsharpen Mask efektini kullanmani tavsiye ederim.. (Photoshop kullaniyosan eger).. :)
efsane43 saolda sen face zaten yapmıomuydun :D Pek yapiyorum sayilmaz.Ben yeni basladim ve fazla bilgim yok.Ortaya cikan sonuclari sende görmüsündür.Herbiri birer korkuluk sanki.:D :D bibidibabidibu_babidibu nedved :rolleye3: :rolleye3: :rolleyes: :rolleyes: bibidibabidibu_babidibu tümer bibidibabidibu_babidibu crespo bibidibabidibu_babidibu yorumlar?... efsane43 pm attım bakmadın heralde, bi bak :D _gunes_ crespo çok güzel olmuş eline sağlık ;) bibidibabidibu_babidibu saol :) bibidibabidibu_babidibu gudjohnsen Hasansas1905 Harika olmuş tebrik ederim efsane43 Orjinal Mesajı Yazan: bibidibabidibu_babidibu yorumlar?... efsane43 pm attım bakmadın heralde, bi bak :D yeni gördüm bibidibab :D sende bi bak;) bibidibabidibu_babidibu saol :) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
efsane43 Orjinal Mesajı Yazan: bibidibabidibu_babidibu yorumlar?... efsane43 pm attım bakmadın heralde, bi bak :D yeni gördüm bibidibab :D sende bi bak;)