orhyes2003 bence maç oynanırken yan hakemlerin görünmemesi hiç hoş değil bence bu sorunu çözerseniz güzel olur....
seckinsezgin olsun ne demek siz güzel işler çıkarın iki ay bekleriz.... Verdiğiniz emekler için şimdiden çok teşekkür ederiz....
MurqX Black God abi yauw benim iyice kafam karıştı. Şimdi bu Gold Pacth TSL deil mi? Eğer deilse o ne? Bana biri Açıklama yapıwersin. Çok kafam karıştı...
serromacher Orjinal Mesajı Yazan: Black God oyuna we united ve pes united yerine fb ve gs nin efsane takımlarını ekledim çok güzel bir fikir kutlarım yalnız ikinci formada gri olan forma mı merak ettim. Kolay gelsin...
Emir99 oyuncu güçleri Lütfen FM 2006 ya göre düzenlensin.geçen sene fb ole şişirilmiştiki bu sene ole olmasın.Gold patch te de ole.Mehmet yozgatlı o kadar güçlü ki anelkanın vuruş gücünden bile fazla.
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Black God oyuna we united ve pes united yerine fb ve gs nin efsane takımlarını ekledim İyi güzel hoş da Hakan Şükürün Yanındaki karayağız delikanlı kim onu çıkaramadım...:hihi::hihi::hihi:
03Gs1905 walla Jardel uefa kupasını aldıktan sonra geldi ama Jardel Galatasaraydayken biraz kısa saçlıydı diye hatırlıyorum.Yardım gerekirse elden gelen ne olursa..
Emir99 yaa jardel le hakan aynı anda bizde dildiki hakan uefa da vardı jardel süper kupada ikiside 9 numara.ona göre bişiler yapılsın.yani.
Black God Orjinal Mesajı Yazan: Emir99 yaa jardel le hakan aynı anda bizde dildiki hakan uefa da vardı jardel süper kupada ikiside 9 numara.ona göre bişiler yapılsın.yani. Kardeşim uefa kupası kadrosunun üstüne gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları ekledim fatih terim metin oktay tanju çolak simoviç prekazi gibi bi sürü oyuncu da var