ismet_nash Selim_erk nerde olduğunu biliyormusun bi ara gidip bakarım size de detaylı bilgi veririm :D :p :D :p
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu laz usulü :) Onlar laz değilki,ama ne yaparsın herkes öyle biliyo..:)
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: SoniC Onlar laz değilki,ama ne yaparsın herkes öyle biliyo..:) rizelilerin trabzona göç etmesi ile trbzon da lazlar fazla o yüzde trabzonu iyice tanımayanlar trb nin de laz memleketi olduğunu zannediyor mesela biz ben doğmadan önce babamlar rize de oturuyormuş annem hamile iken trb taşınmışız ;)
SoniC **Rizelilerin hepsi de laz değil ki.Gerçek lazlar sadece; "*Pazar,ardeşen,fındıklı,arhavi,hopa*" Buralarda.Öyle fıkralardaki temel gibi konuşan herkes laz olmuyor :) lazca başkadır ;)**
ismet_nash arkadaşım merak etme biz fındıklılıyız lazcayı da biliyorum ama bir egeli senin saydığın ilçeleri nerden bilsin dimi bende sayardım onları ama ili söyledim anlatabildim mi ;)
SoniC Tamam anladım ama benim belirttiğim "Öyle fıkralardaki temel gibi konuşan herkes laz olmuyor" bu.yani ilçeleri bilemez ama bunu bilmeli. Bu arada bende fındıklılıyım.Gel bakiyim msn'e :D
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: SoniC Bu arada bende fındıklılıyım.Gel bakiyim msn'e :D ahan ben trb li arıyodum fındıklılı çıktı :D :D :D