Last_Blow Kendi evinde oynamanın avantajı, teknik direktör yokluluğu ve Gökdeniz'in olmaması Galatasaray'ı sonuca götürür.
Cambaz İki takımın da morali çok bozuk.Ama biz biraz daha avantajlı gibiyiz.En önemli avantajımız ev sahibi olmamız.En azından bu sene kesin şampiyon olmamız gerekiyor.Bunun içinde bu maçları almamız şart.
CANARY 54 gsdaha avantajlı gibi duruyor en azından teknik direktörsüz bi takıma karşı oynayacak olmanın avantajı var gs de bu maç herşeye gebe tsnin çıkışı için galibiyeti şart bakalım ne olacak
RubenMartin sanılanın aksine GS çok rahat alıcak gibme geliyor.. Ama tabe şu anki moral çöküşünü atlatmak lazım...
Hasansas1905 tromso maçının moral bozuklugunu atıp maça çıkarsak alırız.Aksi takdirde sonuç hüsran olabilir.
tayyiphan bencede gs için oynayacağı en kolay trobzon maçı olacaktır. eğer akıllıca oynarsa sonuca rahat gider 3-0
torcu35 Tromso bozgununun ardından bu maçı alıp kara bulutları bir nebze olsun dağıtacağız.Kral gol atar diyorum
torcu35 Atalarımız iyi demiş:"Gülme rakibine,gelir başına".Bizle Tromso'ya elendik diye dalga geçen Fenerbahçe Konya önünde 2-0 mağlup.Biz de Trabzon'u yenersek yarın bu hem moralleri arttırır hem de Fener'e kapak olur:)
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: torcu35 Atalarımız iyi demiş:"Gülme rakibine,gelir başına".Bizle Tromso'ya elendik diye dalga geçen Fenerbahçe Konya önünde 2-0 mağlup.Biz de Trabzon'u yenersek yarın bu hem moralleri arttırır hem de Fener'e kapak olur:) :)
Burak Orjinal Mesajı Yazan: torcu35 Atalarımız iyi demiş:"Gülme rakibine,gelir başına".Bizle Tromso'ya elendik diye dalga geçen Fenerbahçe Konya önünde 2-0 mağlup.Biz de Trabzon'u yenersek yarın bu hem moralleri arttırır hem de Fener'e kapak olur:) Fener bi şekilde kazandı. Galatasaray'ın kesin kazanması gerekiyor. Trabzonda Gökdeniz ve Szmkowiak yoktu şimdi bi de Celaleddin sakatlanmış. Bu durumu hafife almazsa, Galatasaray'ın kazanma şansının daha fazla olduğunu düşünüyorum.
***ultrAslan*** Lee de sakatlanmış kaynak www.gs.org ben tromso maçında böle bi kazaolcagını biliodum. adamlar tabiri caizse etten duvar ördü duvarı deldiğimizde ise hakem o deliği kapadı. TS maçına gelince Gerets disiplinli birisidir ve takıma disiplini uygukatırsa bu mnaçkontorllu bir oyun sergilersek kazanabilcegimiz bir maç ama maç 2 ihtimalli GS galibiyet bide beraberlik
CarlosSantana gökdeniz , szymkowiak , lee eul-yong ve celalettin(o olsa da bişey olmaz da :) ) yok ayrıca sanırım yattara ilk 11'de başlamayacak bence 2-0 alırız
mayazb Cimbom rahat kazanacak hatta gol yemez fantezifutbolda defansı Gsli futbolculardan kurdum Fenerliyim ama olay bu üstelik Fatih Tekkeninde oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakmış Ntv spor haberlerinde duydum oda olmazsa kesinlikle gol yemez cimbom bende fantezi futbolda puanları toplarım:)