CrimE Ha inanmayanlar için face i bi daha yapıp aşama aşama ss alıp buraya da koyarım hatta psd sini de kaydedip yollarım. O zaman belki inanırsınız
#11 Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ İspatlamak için yeniden yaptım aynı face i ve bu da psd dosyası : http://rapidshare.de/files/5738205/r001_anelka.psd.html İsteyen indirir bakar. Birazdan resimleri de koyucam. Ayrıca bişey söliyim oyunda zaten bulunan #11 in anelka face inin üstüne yaptım. OK, ozaman sadece BMP sini yaptın yani. OEdit kullanmadın.. :rolleye3: Asıl zorluk 3D modellemesinde aslında.. Neyse, kapansın konu. Canımı sıkmaya başladı..
programmer Tamam dostum biz inandık sana, ama sende insanların, daha önce birebir benzerinin oldugu bi resmin , başkasının resmi oldugunu düşünmesini normal karşılamalısın
Mc.Speedy Tamam Crime Özür Dilerim Senden Sen Yapmış OLabilirsin.. :rolleyes: ama Bana 0-Edit Kullanmadan biraz olmaz gibi geliyor neyse kapaatalım bu konuyu ...
CrimE En iyisi bu galiba :yahoo3dk: Ama yinede eksiğim var. Cristiano Ronaldo: Bu da kullandığım resim:
#11 Xavide yanaklarinda problem var sanirim, sakal gibi duruyor sanki.. OEdit ile düzeltmelisin.. Genel olarak iyiye gidiyorsun.. Böyle devam et, basarilar.. :)
ZoRo Free kick kullanirken kapiyo :) neyse guzel olmus ama disleri cook garip'ime gitti ondan sey ettim ..