kreon1207 Bence galatasaray bu maçı 4-0 alır.Çünkü rakip sadece defans yapabilir ve biz bence en az 4 gol atarız,bu kapalı defansa.Eğer rakip açık futbol oynarsa,farkı düşünemiyorum artık... :D :D :D ;) ;) ;) Bu arada en az 4 gol dedim,çünkü bu rakip en az 4 gol yiyecek bir ekip... :D :p ;) Evet arkadaşlar,sizlerinde yorumlarınızı alalım...
CIM_BOM_BOM_1989 Insallah bi futbol söleni olur! Tahmin: 4:0 Goller: 2 Ümit, 1 Necati, 1 Heinz (konuyla bi ilgisi yok ama) yeni avatarim ve imzam nasil sizce?
e.c.i bilet alan varmı arkadaşlar biletix UEFA bileti satmıyo fiyatlar kaç para ve staddan mı alacaz bu maç bizim herkes samiyen e
-Connect- **Galatasaray-Tromso Bilet Fiyatları ** VIP 70 YTL Numaralı Üst 50 YTL Kapalı Üst 25 YTL Kapalı Alt 25 YTL Yeni Açık Üst 10 YTL Yeni Açık Alt 10 YTL Eski Açık 10 YTL **Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları ** VIP 62 YTL Numaralı Üst 45 YTL Kapalı Üst 22 YTL Kapalı Alt 22 YTL Yeni Açık Üst 8 YTL Yeni Açık Alt 8 YTL Eski Açık 8 YTL
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Galatasaray-Tromso Bilet Fiyatları VIP 70 YTL Numaralı Üst 50 YTL Kapalı Üst 25 YTL Kapalı Alt 25 YTL Yeni Açık Üst 10 YTL Yeni Açık Alt 10 YTL Eski Açık 10 YTL Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları VIP 62 YTL Numaralı Üst 45 YTL Kapalı Üst 22 YTL Kapalı Alt 22 YTL Yeni Açık Üst 8 YTL Yeni Açık Alt 8 YTL Eski Açık 8 YTL E lig maçlarından ucuz olmuş ilginç tabi, ben gidicem işallah.
e.c.i Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Galatasaray-Tromso Bilet Fiyatları VIP 70 YTL Numaralı Üst 50 YTL Kapalı Üst 25 YTL Kapalı Alt 25 YTL Yeni Açık Üst 10 YTL Yeni Açık Alt 10 YTL Eski Açık 10 YTL Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları VIP 62 YTL Numaralı Üst 45 YTL Kapalı Üst 22 YTL Kapalı Alt 22 YTL Yeni Açık Üst 8 YTL Yeni Açık Alt 8 YTL Eski Açık 8 YTL saol
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Galatasaray-Tromso Bilet Fiyatları VIP 70 YTL Numaralı Üst 50 YTL Kapalı Üst 25 YTL Kapalı Alt 25 YTL Yeni Açık Üst 10 YTL Yeni Açık Alt 10 YTL Eski Açık 10 YTL Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları VIP 62 YTL Numaralı Üst 45 YTL Kapalı Üst 22 YTL Kapalı Alt 22 YTL Yeni Açık Üst 8 YTL Yeni Açık Alt 8 YTL Eski Açık 8 YTL + kirmizi giyinmeyenler iceriye alinmayacak !!!
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN + kirmizi giyinmeyenler iceriye alinmayacak !!! sarı???? 7-0 bitecek valla kim atar onu bilemicem 4 tane Ümit 2 tane Neco 1 Tane Heinz
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ sarı???? 7-0 bitecek valla kim atar onu bilemicem 4 tane Ümit 2 tane Neco 1 Tane Heinz once KIRMIZI eger kirmizi birseyiniz yoksa Sari giyin ama yesil mavi falan olmuyor maksat KIPKIRMIZI bir ASYHELL
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: CIM_BOM_BOM_1989 Insallah bi futbol söleni olur! Tahmin: 4:0 Goller: 2 Ümit, 1 Necati, 1 Heinz (konuyla bi ilgisi yok ama) yeni avatarim ve imzam nasil sizce? İnşallah geçiçez turu bu arada evet ben avatarını beğendim :)
skywalker10 Arkadaşla iddiaya girdim. 5+ gol atarsak 10 milyon alcam. Atamazsak vercem. Galatasaray'ıma sonsuza kadar inanıyorum.
Tearaway bence umdumuz kdr kolay bi mac olmıcak adamlar deli gibi defans yapacaklar ve gol gecikirse paniğe kapılabiliriz ve buda bizim için ii olmaz..