:)
Anneye küfretmek büyük terbiyesizliktir. Yanlıştır. O açılan pankart da yanlıştır. Ayıptır.
Ama bütün Fenerlilerde gördüğüm şu. Geçen sene Rıza pankartı açıldı, medya, basın, herkes o pankartı açanları yuhaladı. Bunun ardından Rıza hoca da son derece yerinde bir cevap verdi, "ben ailemle her zaman gurur duyarım" dedi.
FB'li arkadaşlar da eksik kalmayacak, misilleme yapacaklar ya, hemen bir açık buldular. Malum pankarta yüklendiler de yüklendiler. Sanki kendileri şu ana kadar hiç "anne"ye laf etmemişler , senelerdir "Avrupa fatihiymiş Galatasaray, göklerde yıldızmış, gönüllerde ay..." ve daha nicesine koro halinde tempo tutmamışlar gibi birden bire duyarlı insan kesildiler. Daum da son derece popülist bir yorum yaparak aklınca, Rıza Hoca'nın geçen sene yaptığı gibi akıllı bir cevap vermiş oldu (Rıza Hoca kadar samimi olmayı başaramadı malesef ki). Çok güzel bir şekilde seyirciye oynadı, aferin. Öğrenmiş Türkiye'de nasıl alkış alınacağını. Dün "Nasıl Teknik Direktör bu? Git artık bu takımdan be adam yeter be" diyenler şu anda "Helal Daum, süpersin" diyorlar, diyecekler.
Konu uzadı da uzadı, hep aynı şeyleri tekrarlıyorum, aynı cevapları alıyorum. Ne diyeyim ki daha..
Türkiye'de küfür var. Gönül tabi ki olmamasını ister, ama var.. Tek küfreden sanki Beşiktaş'mışcasına laflar ediliyor 1 haftadır.. Neyse bitireyim burada.