Mc.Speedy Crime Sen İmzanı Değiştir Sitede Reklam Yasak Artık Calısma Köşelerinde Böyle Şeyler Olmasın....Güneş sende Devam et Güzel Calısmalarına Başarılar ;)
buco007 Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Hadi be ee nolcak napabilirim olamazmı ??? :D:D Ne reklamlar var onları görmüyosun! Ama benim imzamdaki görünmeyen reklamı görüyosun. Helal sana ! :p I want to come back this day... The day to I lost you The day to you flied in my hands. What a beautiful day, after it was be a nightmare for me. I saw you in my dreams but... you don't have for me! Crim€ © Vayyy bea reklama bak üff ! ben görürüm :D:D
H-KaN Ribery daha cirkin yaaa en azindan Di Canio un elleri gözükseydi bogazinda daha güzel olurdu(TAM ATTIM :D:D:D:D) Güzel olmus elline saglik
"nightwolf" bide kacıp gitmeseydi bu face in daha bi anlamı olcaktı, yine gol atmıs bu hafta bide asist Ribery cok ii olmus kısacası:)
H-KaN Vallaha Ilic ve Heinz SÜPER bide altan saidou ile ugur u yapsan?? :S Bende cosdum birden harbiden süper nezaman a Yayinlarsin????