Venom "gunes" arkadaşımız bir sorundan dolayı siteye giremediğinden dolayı paketlerini ben yayınlıyorum. Kendisine teşekkürü borç bilirim. Download "PES5 FACEPACK VOL.1" Download "PES5 FACEPACK VOL.2"
nihat_55 lutfen benımde facemı yaparmısın http://www.resimupload.com/resim_upload.asp?url=pictures/Resim_43.jpg&ekleyen=nihat :):):) valla sana bravo cok gusel face yapıorsun basarıların devamını dılerımm...
xXxHarryPotterxXx kardeş shevchenko süpper olmuş sana zahmet olucak ama bana çok lazım fenerbahçeli gürhan gürsoy ile olcan adın ın facesini yapabilirmisin al bu da resimler Olcan Adın Gürhan Gürsoy
_gunes_ Sağolun ;) Bu aralar pek türk oyuncu yapmıyorum yapmaya başladığım zaman Gürhan'ı yaparım Olcan'ın yüzüne #11 in konusundan ulaşabilirsin. Shevchenko'nun bmp rengini yeniledim birde darcheville nin yaptığı saçla görüntüyü aldım bence böyle daha güzel oldu :) Chelsea|Shevchenko
xXxHarryPotterxXx kardeş valla süper olmuş bu arada 11 in yaptığı olcanı ben ggs ile ekledim karmakarışık çıkıo nedenini anlayamadım bazı facelerde de o sorunla karşılaşıyorum.Onu yapamadığım için olcanın facesini yaparmısın demiştim ama yaparsan çok iyi olur.Shevchenko ise kusursuz olmuş 11 den sonra en iyi facemaker sensin(bence)
Canerdude Orjinal Mesajı Yazan: yih_hu kardeş valla süper olmuş bu arada 11 in yaptığı olcanı ben ggs ile ekledim karmakarışık çıkıo nedenini anlayamadım bazı facelerde de o sorunla karşılaşıyorum.Onu yapamadığım için olcanın facesini yaparmısın demiştim ama yaparsan çok iyi olur.Shevchenko ise kusursuz olmuş 11 den sonra en iyi facemaker sensin(bence) o sorun dosyanın boyutundan olabilir. bin dosyasının boyutuna bak. import etçeğin dosyadan büyük olursa öyle oluyo. Ben de sana katılıyorum;) ;) ;)
_gunes_ Sağolun :) Orjinal Mesajı Yazan: mori55 gunes msn versene ben almanyadan yazioym goruselim Sen buraya yaz msn adresini ben seni eklerim listeye ;) Chelsea|Terry
xXxHarryPotterxXx Orjinal Mesajı Yazan: yih_hu kardeş shevchenko süpper olmuş sana zahmet olucak ama bana çok lazım fenerbahçeli gürhan gürsoy ile olcan adın ın facesini yapabilirmisin al bu da resimler Olcan Adın Gürhan Gürsoy kardeş gürhanın facesini yapmayacakmıydın bu arada terry süper olmuş ama gözleri çok kısık bee