...Mehmet... gunes gardasım face ler gayet guzel ama bide bin dosyalarını bize gondersen ozellikle yıldırayın...
vampeta eilne sağlık. tek kelimeyle kusursuz olmuş. resmimi gondersem bana da bi güzellik yaparmısın?
mutambo_se DIGER ARKADASLARA KATILIYORUM GUSEL OLMUS SERKANI BIRAZ DAHA IYI YAPABILIRDIN BASARILAR. :d
devil_claw abüü bu yaptıgın bütün faceleri bir yerde toplayıp linkini verirmisin 52 sayfa var zor oluyo beee
devil_claw **ya birader yaptıgın bütün faceleri bir arada toplayıp linkini ver artık..pES 6 cıkacak sen hala verecen**
...Mehmet... yav face leri bir arada toplayıp bi facpatch yapacam demistin hadi ama sabırsızlıkla bekliyorum...
Zidane5xx ja günes kardes cok güzel faceler yapiyosun lütfen senden ricam ilhan mansizin faceni yapabilirmis simdiden sagol
YunnnuS Yaa bu kadar olmaz li abi ya Sende Allah vergisi bi yetenek war Ona güzel buna idare eder şuna kötü gibi demicem abi Hepsi MUHTEŞEM ya Adamların ismini görmeden çoğunu tanıdım pes ya walla helal olsun P_E_S YAAAAAAAAAAAAAAAA