_gunes_ sagol sami.alperenash PES5'in face numaraları daha önce verilmişti biraz araştır ;) Beşiktaş|JK-Mustafa Doğan Download
...Mehmet... hasan sas ve mustafa dogan güzel olmus hooijdonk a bakmayı düsünüyormusun basarılar.. _?_
Cem Onur Güneş özel mesajlarına bakmıyorsun heralde..bakıncva bir cevap verme eylemine geçersen güzel olur...
...Mehmet... günes hooijdonk a bakmadın ama anadolu takımlarının face sini yapmayı düşünüyormusun yaparsan sana resim bulabilirim...
yuri12 Abi Mustafa Doğan'a bittim(bir ara düşündüm gerçek maçtan çekip arkasına pes5 screen mi koydu photoshop ile diye:D)Abi bir face bu kadar mı benzer bu kadar facemaker arasında seni örnek alıyorum ve senin çalışmalarının izinden gidiyorum!
...Mehmet... Orjinal Mesajı Yazan: salak_mal günes hooijdonk a bakmadın ama anadolu takımlarının face sini yapmayı düşünüyormusun yaparsan sana resim bulabilirim... cevap bekliyoeum:(
tpc_HaykoliK facelerin bayaaa güzel bi de totti face yapabilirmisin bea. Burda resimler var: http://images.google.com.tr/images?q=Francesco+Totti&hl=tr&lr=lang_tr&sa=N&tab=ii&oi=imagest