amanbeus Selam millet.WE TURKA 3.0 ile ilgili problemlerin burada tartışılması daha iyi olur bence.Çünkü sayfa sayfa bu konu ile ilgili bilgi aramaktan insan yoruluyor.Benim bir kaç sorum olacak.WE Turka 3.0 ten önce we turka 2.0 ı gayet iyi kullanıyordum.Sonra turka 3.0 ı kurdum.Fakat her apply the patch dedikten sonra bir error mesajı verdi ve işleme devam etti.En son kitserver ı setupladım ve bitirdim.Ancak upload olamamış 3.0 .Hala 2.0 gözüküyor.Aranızda WE TURKA 3.0 ı kurabilen varsa yardımlarını bekliyorum.
caner1000fb we turka v3.0 ı kurunca hata veriyo ben kurdum hata raporu çıktı sonra oyunu silip bi daha yükledim we turka 3 baya hatalı
amanbeus bilmiyorum başka arkadaşlarda varmı ama ben bir tek formaların upload edildiğine ve ekstra takımların konulduğuna şahit oldum.ara yüz,müzikler,istiklal marşı, tezahüratlara şahit olamadım.
Mc.Speedy Beyler 0_text kurmayın kaybedeceğiniz hiç birşey yok....e-0 text dosyalarını kurun keyfinize bakın ;)
aragorn_85 Orjinal Mesajı Yazan: fpotur WE TURKA 3.0 lınkı bulamadım arkadaslar lınkı varmı? link var da çalışmıyo lütfen birisi upload etsin ...
aragorn_85 Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) Ana Sayfadan İndirebilirsiniz... kardeş ana sayfada var ama kırık link ...
Mc.Speedy Beyler El Attım :) Biraz Sonra We Turka 2.0 (11-13 Part Halinde) Hiç Zorlanmadan indirebilirsiniz.We Turka 3.0 Da gelcek....
sentenced_18 :drapeau: Sorunlarımıza ingilendigi icin Hasan Sas'a tesekkürler cok guzel olmus oyun ellerınıze saglık :drapeau:
jehadblack bahsedilen text dosyasını yüklememe rağmen sorun yaşamadım. ama burdan okuyunca gözüm korktu yav:S