sakincali arkadaslar ya bu demoda rakipler birbirinden guzel hareketler yapıo,ben bi ...k yapamıom , su hareketlerin nasıl oldugunu,hangi tuslarla oldugunu bilen yazabilirmi lutfen??
Blacky Orjinal Mesajı Yazan: sakincali arkadaslar ya bu demoda rakipler birbirinden guzel hareketler yapıo,ben bi ...k yapamıom , su hareketlerin nasıl oldugunu,hangi tuslarla oldugunu bilen yazabilirmi lutfen?? 3 Kere R2 ye basarsan ronaldinhonun hareketini yapar :)
Battousai Sağ Analog tuşlarını ayarla dördünede bir tuş ver daha sonra onlarla biraz uğraş değişik hareketler var.Zidane'ın topun üzerinden dönme hareketini yada ''şut+pas'' ile yaptığımızın daha değişik bir biçimde olan bir fake hareketini yapabilirsin ;)
e.c.i arkadaşlar oyunun ilk görüntüleri yayınlandığında kaka nın topu geriye doğru çektiği bi hareket vardı o nu sadece kaka mı yapıyo bilen varmı demoda öyle bi hareket çıkartamadım
Battousai yok ben yaptım bi kere,ama bidaha yapamadım:D Ljiunberg ile ''c'' sanırım ''r2'' tuşuna basılı tutarak geri ye sağa yada sola basarak topu çekebiliyorduk pes4'te ama pes5 te sadece 1 kere oldu ..
e.c.i benim dediğim hareket o değil bu hareket daha değişikti izledin mi bilmiyorum topu bi anda geriye çekiyo
Battousai Orjinal Mesajı Yazan: devillmycry benim dediğim hareket o değil bu hareket daha değişikti izledin mi bilmiyorum topu bi anda geriye çekiyo Sanırım onu izlemedim onun için bir fikrim yok link varmı (eğer yoksa videoyu msn den de yollayabilirsin) ?
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: devillmycry benim dediğim hareket o değil bu hareket daha değişikti izledin mi bilmiyorum topu bi anda geriye çekiyo ben topu geri çekme hareketini yapıyorum ama sesnin dediğin vidoyu görmedim link ver bakim aynısımı :)
e.c.i bahsettiğim hareket işte bu bakın isterseniz yapan varsa bi zamet yazsın http://rapidshare.de/files/5248527/kaka.wmv.html
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx bu hareketmi :) vay be helal adam uuraşmış gif yapmış bea :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
pctech Off the Ball control çok önemli bu oyunda, (R2 ile topsuz alanda oyuncuyu kontrol ediyorsunuz.) Özellikle orta yapınca, rakibin önüne geçerek nefis kafa golleri atılabiliyor.
#11 Topa-vurur-gibi-yapma-ama-vurmama (sut / orta + pas) birebirde cok etkili olmus.. hem hareket olarakta cok gercekci ve güzel gözüküyor..
Battousai Orjinal Mesajı Yazan: #11 Topa-vurur-gibi-yapma-ama-vurmama (sut / orta + pas) birebirde cok etkili olmus.. hem hareket olarakta cok gercekci ve güzel gözüküyor.. Ayrıca bu hareket sağ analog dan yukarı tuşunu ayarladığınızda daha değişik bir biçimde de yapılabiliyor hatta bence diğerinden daha etkili ;)
pctech Topuk pası yapar gibi yapmak da var :) Mesela top ayağınızda geriye doğru normal pas verirken R2 ye basılı tutun, ve hemen ardından ileri pas verin, bu durumda futbolcu değişik bir hareket yapıyor ama çok estetik bir hareket...