e.c.i Orjinal Mesajı Yazan: pctech Topuk pası yapar gibi yapmak da var :) Mesela top ayağınızda geriye doğru normal pas verirken R2 ye basılı tutun, ve hemen ardından ileri pas verin, bu durumda futbolcu değişik bir hareket yapıyor ama çok estetik bir hareket... dediğini yaptım ama normal pas veriyo tam olarak nasıl bişey yapıyo yanlış anlamadıysam geriye pas atıyoruz bu sırada R2 ye basılı tutuyoruz ve hemen ileri pas yapıyoruz ?? böylemi
pctech Orjinal Mesajı Yazan: devillmycry dediğini yaptım ama normal pas veriyo tam olarak nasıl bişey yapıyo yanlış anlamadıysam geriye pas atıyoruz bu sırada R2 ye basılı tutuyoruz ve hemen ileri pas yapıyoruz ?? böylemi Evet , topuk pası yapar gibi yapıyorsun. Akşam bir animated gif yaparım, daha kolay anlaşılır.
e.c.i Orjinal Mesajı Yazan: pctech Evet , topuk pası yapar gibi yapıyorsun. Akşam bir animated gif yaparım, daha kolay anlaşılır. çok ii olur
pctech Orjinal Mesajı Yazan: devillmycry çok ii olur dün iş çıktı oynayamadım, bu akşam söz animasyonu koyacağım :D
sakincali o gif teki hareketi buldum R2 YE basılı + geri tusu adamı karsiniza alin ve yapin...hadi gecmis olsun....bu arada saolun hareketleri paylaSTİGİNİZ icin...thanksss
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: sakincali o gif teki hareketi buldum R2 YE basılı + geri tusu adamı karsiniza alin ve yapin...hadi gecmis olsun....bu arada saolun hareketleri paylaSTİGİNİZ icin...thanksss ne mutlu sana :D
sakincali arkadaslar sordu nasil yapilio diede bende buldugum icin paylasmak istedim,bana mutlu felan diil yani :sly:
pctech Orjinal Mesajı Yazan: musty ben de merak ettim :) video'da görüldüğü gibi R2+GERİ basıyoruz, böyle bir hareket yapıyor: işte">http://www.totalcontrolfootball.com/pes/fakepass.wmv>işteburada
musty Orjinal Mesajı Yazan: pctech video'da görüldüğü gibi R2+GERİ basıyoruz, böyle bir hareket yapıyor: işte">http://www.totalcontrolfootball.com/pes/fakepass.wmv>işteburada yaw bu muydu ben de başka bi hareket sandım :)
Vantuz Ben bir rövaşata çektim süper gol oldu birde ronaldinhonun hareketini yaptım ama nasıl yaptığımın farkıjnda değilim:D
musty Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama lampard ile topu enseye alıp arkama pas verdim. ben de bi kere yaptım yanlışlıkla geriye doğru pasa bastım havadan geliyodu top böle bişe yaptı benimkinde diz çökmüştü sanki :confused:
2ampara***Womanizer ben onu we9 da kaka ile yaptım genelde orta yuvarlağın orda oluo havadan gelen topa geriye basıp pas werince böle atıo topu
Felipe²°°³ Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin ohanness.. nası bi harekettir o ya.. bence abartı olmuş o hareketi eklemeleri... aynisini ben yazcaktim OHA yani .. futbolda böle seyler oluyomuydu... neyse hos tabi herzaman fifadaki gibi rövastalar cikar gibi cikmiyordur
programmer Bu kadar insan arasında sadece bi iki kişi rastladıysa böyle bişeye ne kadar az olma ihtimali oldugunu düşün...