Selam Arkadaşlar Forumda okudum ve benimde başıma gelen bir olayı anlatma gereği duydum bundan yaklaşım 2 hafta önce bir akşam evden MSN açmayı denedim açamadım ve epey bir uğraştım tüm smn sürümleri ile denedim neyse pes ettim ve bıraktım ertesi gün sabah iş yerine geldim ve iş yerindeki pc den denedim gene aynı problem açılmıyordu başka bir adres aldım ve onla bağlanmaya çalıştım başarılı oldum sorunun msn de değilde hesabımda olduğunu anlamıştım şifremi kontorl etmek istedim ki tüm bilgilerim doğrudur benim gene başarısız oldum o gün boyunca sürekli araştırmaya girdim ve bir program olduğu ve bu programla istedikleri mail adresini geçici bir süre için dondurduklarını öğrendim biraaz daha inceledikden sonra programı buldum ama tabiki bir şey yapamıyordum adresim açılmamıştı öğrendiğim ise o kişi taki seni serbest bırakıncaya kadar kapalı kalacakmışsın oldukça can sıkıcıydı çünkü listem epey kalabalık ve ağırlıklı iş içindi neyse serbest bıraktı ertesi gün ve açıldı eski MSN adresim yapanıda sonra buldum ama yapacak bir şey yoktu sonuçta. Yani bilginiz olsun arkadaşlar bu tür şeyler baya bir çok olmaya başladı Forumda okuduğuma göre kimse yazmamış eğer bir gün başınıza gelirse diye bilginiz olsun dedim umarım kimsenin başına gelmez zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekür ediyorum umarım yararlı bir bilgi olmuştur..
programın adı :icecold.rar Şeklinde bulunabilir..