Makaay mac konusu acılmamıs.rizespor galibiyetle besiktas maglubiyetle tanıstı.rizespor gercekten harika oynadı ya cok begendim gercekten
Makaay okan rezaletti ya bırakın goldeki vurusu dısında hep ezdi topları.douglas mükkemmeldi gercekten...
Venom valla süper olacak bu sezon hala namağlup lider GALATASARAY;) ii oldu şimdi bi de FB yenilsin ohh yarın SamiYen'de bayram var:D gerçekten bu BJK avrupa'da mı oynayacak yazık valla....
tolgajk Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ valla süper olacak bu sezon hala namağlup GALATASARAY;) ii oldu şimdi bi de FB yenilsin ohh yarın SamiYen'de bayram var:D gerçekten bu BJK avrupa'da mı oynayacak yazık valla.... E zaten 4 maç oldu 'hala' namağlup diyosun 30 maç var daha Her takımın başına gelebilir böyle şeyler kimbilir daha kimler yşayacak bunları daha çok erken bişey söylemek için;)
siyahlabeyaz takıma Avrupa İçin laf söleyenler Kendi takımlarına Baksınlar .. Geçmiş sezonları hatırlatırım.. Bu maçada Yorum Morum yapılmaz Rezalet HErşeyi ile.. Mağlupsun Forvet Çıkarıp Forvet alıyosun İŞmi !
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: SoniC evet özellikle kaleci,okan ve douglas çok güzel oynadı.Douglas'a hayran kaldım :) aynen abi hayran kaldım bu douglas denen adama ayrıca bu akşam beşiktaş vasat bir futbol sergiledi
Makaay galatasarayın namaglup olması cokda olaganüstü bi olay degil suan namaglup 4 takım daha var(bugunkü maclara kadar).namaglupluktan bahsetmek için besiktas gibi cift haneli sayılara gelinmeli bence... besiktas bugun rezaletti.caykur rize farka bile gidebilirdi sansslık ve cordoba...
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 aynen abi hayran kaldım bu douglas denen adama ayrıca bu akşam beşiktaş vasat bir futbol sergiledi Yarın douglas'a gidip tebrik edecem :p
^^Aqua^^ Zemin rezaletti.. Fenerbahçe'yi yenmek farz oldu.. Bu ters tepebilir.. :rolleye3: Ama çok iyi bi futbol da oynayabiliriz.. ;) Bi de her ne kadar kötü oynasa da Ailton ne akla hizmet oyundan çıktı ?.. :confused:
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: ^^Aqua^^ Bi de her ne kadar kötü oynasa da Ailton ne akla hizmet oyundan çıktı ?.. :confused: adam daha devrede formayı falan cıkardı,şişti belliki
siyahlabeyaz HEr maçta çıkarıyo Adam Ayı :) Hele bi pozisyonda Rakip defansı Taç çizgisinin orda Bi yere serdi Öff İş yapıyo Başka
Sakin1NR besiktas gol bile atmakta zorlaniyor.. rizayla devam ettikleri sürece her 2 maca bir ya berabere ya da yenilirler..
Makaay ha bu arada besiktasın ayıbıda gözden kacmadı.dakika 90+3 adem dursun yerde rizeliler topu taca atıyor,hakem atısıyla oyun baslıyor hakem topu besiktaslılara veriyor.rizeliler topun kendilerine gelmesini bekliyorlar ama besiktas topu alıp ataga kalkıyor.2 sene önce ankarada gençlerbirliği macında aynı sekilde golü atmıstı besiktas iyi alısmıslar demekki... rakibin centilmence taca attıgı topu kaleye yakın bölgeden taca atarak geri iade ettikten sonra pres yapmak yine bir yerde ama böylesi de ayıp öyle 1 puan alsan ne öyle sampiyon olsan ne...
anelka10 Rize yi tebrik ediyorum.Güzel yendiler.Aslında zemin kötüydü ama yinede bjk berbat bi oyun ortaya koydu.Benim düşüncem Ailton kapalı savunmalara karşı çooook etkisiz bir oyuncu.Bide Kleberson u hiiç beğenmedim.Ucuza aldığınız kadar varmış.
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Sakin1NR besiktas gol bile atmakta zorlaniyor.. rizayla devam ettikleri sürece her 2 maca bir ya berabere ya da yenilirler.. geçen sene Rıza geldikten sonraki dönemde BJK en çok puan alan takımdı ligde...
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: Makaay ha bu arada besiktasın ayıbıda gözden kacmadı.dakika 90+3 adem dursun yerde rizeliler topu taca atıyor,hakem atısıyla oyun baslıyor hakem topu besiktaslılara veriyor.rizeliler topun kendilerine gelmesini bekliyorlar ama besiktas topu alıp ataga kalkıyor.2 sene önce ankarada gençlerbirliği macında aynı sekilde golü atmıstı besiktas iyi alısmıslar demekki... rakibin centilmence taca attıgı topu kaleye yakın bölgeden taca atarak geri iade ettikten sonra pres yapmak yine bir yerde ama böylesi de ayıp öyle 1 puan alsan ne öyle sampiyon olsan ne... doğru diyosun o benim de dikkatimi çekti çok şaşırdım walla ayıp