abi bırakın yersiz tartısmayı, yada pm kullanın..
Fifa 2006yı gordum, ama hangi oyun oldugunu anlamadım cunku fifaların hepsi gozume aynı geliyor hic bi farkı yok hepsi aynı arcade 3-8 yas arası oyun gibiydi, Sizin gibi yorum yapan arkadaslarımın ısrarıyla bi oynadım(daha dogrusu gaza getirdiler, sen iyi pescisin su adamı fifada yen sana sunu alcaz die) Oyun fena olmamıs, daha dogrusu bir fifaya gore asmış bir oyun fifa en iyisini yapmış artık daha ileri gidemez heralde bitmiş ea :D
Ama hala ısrarla su oyuncu modelleri cyborg, robot, droid, android vs vs ne varsa İNSANA BENZETİN ULAN RONALDOYU HENRY İ!!!!!!!!! O HAKEM SURATLARI NE OYLE!!!! OYLE OYUN OLMAZ STAD, ZEMİN, KALEDEKİ FİLELER ARAYUZ MUKEMMEL, AMA İLKOKULDAKİ COCUKLARIN ÇİZDİGİ COPTEN ADAM DAHA COK İNSANA BENZİYO!!!!!!!
(fifa icin olan bolumdu)
WE9-PES5
Ya ben bu oyunu baya bi oynadım, cok detaylı inceledim,
*Oyuncular Cok fazla ayagından acıyolar topu, cogu yerde cok gercekci ama ben daha once ronaldinhonun topu ayagından yarım metreden fazla actıgını gormedim(ki bu depar anında) O bile 2 3 metre bazen kacırıyo bile topu..
*İnanılmaz cok faul oluyo oyuncular buz pateni yapar gibi, ayakta duramıyolar..
*realmadridle 4 mac yaptım ronaldo 5 kere sakatlandı!! hic bi macı bitiremedi!
*kafa vurusları cok guzel olmus :D
*kaleci hareketleri, oyuncuların top kontrol modellemeleri, paslar Aşmış..
*Freekickler acaip basit geldi.. İlk barcelonayla oynadım (allah belasını versin o statları yapan adamın :mad: Ronaldinhoda Freekick Accuracy:77) Decoyla (FA:83) ilk 3 freekickin 3 ü de gol oldu, mac 3 0 bitti baska da pozisyona giremedik zaten arkadasla:D
Ama sunu da hatırlatırım herkese olmustur kesin, Pes 3 ten Pes 4 e gectigimizde cafenin sahibi abimiz bize ps yi acarken beyler sakin olun sinirlenmeyin bakın sadece bi oyun
simdiden hatırlatıyım sut cekerken biraz basın top gitmiyo yoksa, arapaslarını cok kullanmayın kavga cıkabilir diye uyarıyodu bizi :D Gercekten de oyleydi ama alısana kadar 1 gamepad kırdım (cok ciddiyim)
Şimdi de aynı olay soz konusu oldugu icin hic dert etmiyorum, 2 ay sonra fifa mı o oyunu hala oynıyan varmı diyeceksiniz(diyecez) :)