KalkVeSavas aynen,benimde gözüme çarptı..fakat bazen o yuvarlaklar 3 e 2..bazen 3 e 1 fln oluyor,,bununda bir anlamı olması lazım.
Curcuna Önde olan tarafı göstermiyo ben yenerkende rakibin noktaları benden çoktu.Acaba ne ya?????????
Wrmaster Abi o noktalar takımın maç içindeki moral durumunu gösteriyor. Maç içinde düşüp yükselebiliyor
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: Wrmaster Abi o noktalar takımın maç içindeki moral durumunu gösteriyor. Maç içinde düşüp yükselebiliyor Bende öyle düşünüyodum
ss_dennis arkadaslar hıcbırı ıle alakası yok...onlar team chemıstry yanı takım kımyasalı ama mac ıcerısındekı yanı bıde genel olan war.....mesela 1 olunca oyuna zor konsantre olusun ve sutlar paslar yerının bulmuo hatta 2 4 6 8 ıle verdıgn taktıklerı takımın dooru uygulayamıo......
Freeman aynısı pes te de var dı asagıda olan barı burda yukarı tasımıslar takımın genel durumunu gosteriyor yani sadece fizik veya moral degil hepsinin ortalaması
goti oo aaarklar takımın kimyasını ifade eden gösterge oyun içinde her yönden sağlam olanın noktası çok dandik olanın az olay bu.......aksini idda eden çıksın buraya yazzsın da görelim :D
SiNBaD_ Arkadaşlar sordum bu cevap geldi "its just the icon showing that the image is unavailble...isn't it?" anlamını bilen açıklayabilir mi?Ben anlamadım :D
SoniC bu sadece resmin ulaşılamaz (?!) olduğunu gösteren bir ikon , değilmi Yada şöyle diyelim, Simge gösteriyor ki , resim ulaşılamaz durumda, öyle değil mi?" demekmi? Diyor. Bende anlamadım :)
black wings Anladıgım kadarı ıle ise yaramaz, anlamsız bir ıcon, resım falan diye bır cevap gelmıs benım anlamadıgım verılen cevap daha bır unavailble.....
black wings Kardesım sen bu soruyu nasıl sordun EA ya sanırım ya sorunu anlamadılar ya da baska bır sey var boyle cevap olmaz cunku
SiNBaD_ Arkadaşlar resim görünmüyormuş bende düzelttim şimdi ilk cevap bu oldu "Morale Team Chemistry simply you need some balls to face opponents" yani takımın morali kimyası bir arkadaş demişti zaten doğru söylüyor sanırım
SiNBaD_ "or you can have the team names by going into options and changing it to team names on" bir de böyle bir cevap geldi anlamı ne?Allah Allah bir kerede anlamı açık düzenli bir ingilizceyle yazsalar olmaz sanki