blueeda Orjinal Mesajı Yazan: ajan54 beyler bilgisayarınızın hafif sesini açın şunu demesen ve daha önce verilmemiş olsa bişiler olcak gibiydi amma bu 2 noktadan kaybettin:)
Brian Moser Bir ara da iki resim arası fark falan vardı, ben ona burada rastlamamıştım ve gerçekten de fark aramaktaydım maalesef. Neyse Allah'tan artık bu tür konular açılırken 'sesi açın', 'ben bulamadım bulan olursa yazsın' gibi ibareler eklenmekte ve biz de artık yememekteyiz...
ajan54 Beni en çok ses korkuttu ondan sesi açın dedim bende sesi açarken farkında idim böyle bir şey olacağının ama yinede o anı yaşamak istedim ve çok pişman oldum :D :D
Dabulu baktım kalp atışlarım hızlandı heyecan landım. ama böyle bir şey olduığunu biliyorudum sırf heyecanı sevdiğim için inatla baktım :);)
nilay_cebi ya saolda bu çok korkutuo adamı walla ödüm patladı ablama gösterdim bayılıodu kız bi çığlık attı yukarı kattakiler aşşağı indi walla yinede saol :mad: :mad: :mad: :,( :,( :,( :,(
Nouzer **Gerçekten bunlar artık çok yaygınlaştı galiba kimse kanmıyor .. :) Ben sadece bunun oyun şekli vardı onda korkuyorsun işte .. Oyunu geçmeye çalışırken bundaki gibi çıkıveriyor ... :):)**
Amorph Hala mı bunlar ya... Walla bunun her çeşidini çıkardılar ama tema aynı işte. Neyse ilk defa karşılaşanlar var heralde.
cracks artık yemiyorus.hani dükkan camlarında yazarya kapalıyıs die. YEMİYORUS :D :D bi arada reha muhtarlı vardı..böööööööö die çıkıodu :)