Gökhan Arkadaşlar Saraçoglunu bitirmiş bulunmaktayım ama bazı eksiklikler var sanırım yayınlayıp yayınlamamakta tereddütteyim
KalkVeSavas ben üzerime yakışana gidiyorum genelde ama bunuda eğlenceli buluyorum.espri yapalım dedim veya dedim,bekleyip göreceğiz.
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ gökhan kardeşim tam olarak ne zaman yayınlanacak Venom ben yamada görevli değilim bu yüzden bilmiyorum ama en kısa zamanda olacağını düşünüyorum
Wolf Arkadaşlar.. Patchi taraftar seslerini eklemek istediğimden dolayı yarına erteledim. Lütfen mazur görün. 4-5 saattir durmadan çalışıyorum yetiştirebilmek için ama olmadı. Bitince gerçekten muhteşem bir patch olacak. Teşekkürler..
w.rooney wolf yani bugün (çarşamba) itibariylemi çıkacak birde faceler olacakmı?yani bir patch wardı sadece formalar wardı anelka = pauleta olmuş sadece isim değişikti.öylemi olacak yoksa faceler olacakmı? birde çalışmalarından dolayı seni kutluyorum
w.rooney patch çıkınca yeni bir başlıkla werseniz daha iyi olur çünkü zaten 60 a yakın post gelmiş birbirine karışırsa yeni arkadaşlarımız indiremez şimdiden teşekkürler