Evet nihayet 12 Eylül'de(tarih ilginç) cnbc-e yeni yayın dönemi başlıyor. Fakat öyle böyle değil. CNBC-e bu sezon hakkaten çok iddiali. Carnivale, smallville gibi müthiş dizileri bünyesine kattı. Şöyle kısa bir şekilde YYD dizilerinin üstünden geçeyim;
**CARNIVALE**
İlk sıraya bunu koydum, çünkü bu cnbc-e'nin bu sezonki en iddialı dizilerinden biri. Belkide en iddialısı. Olağanüstü bir yaratıcılığa sahip, fantastik öğeler barındıran, bazı yönleriyle The X-Files ve Millenium'u andıran destansı bir dizi. Dizinin Amerika'da HBO'da yayınlanıyor olması dizinin kalitesini bir kez daha kanıtlıyor. Yayın günü ve saati:Çarşamba/21:00
**SMALLVILLE**
İşte başka bir iddialı dizi. Her efsanenin br doğuşu vardır sloganıyla yola çıkan dizi Supermen'in gençlik yıllarını anlatıyor. Henüz renkli kostümlerini ve pelerinini giymemiş bir Supermen izlemek ilginç olacak. Dizinin bir artısıda klasik Supermen filmlerindeki mantık hatalarının olmayacak olması(Christopher Reeve'i saygıyla anıyoruz). Üstelik bana ilginç gelen başka bir detay, dizide Lex Luthor ile Clark Kent'in çok yakın birer arkadaş olması. Ne zaman can düşmanı oldular onuda görürüz belki. Yayın günü ve saati: Pazar/20:00
**STACKED**
Hiçbirşey söylemiyorum. CNBC-e dergide bol bol önyargıyla yaklaşılmaması öğütlenmiş ama sonuçta Pamela Anderson oynuyor. Bu diziyi Christopher Lloyd bile kurtaramaz. Yayın günü ve saati: Pazartesi/20:00
**ONE TREE HILL**
Bundanda fazla umudum yok. Saçma sapan bir gençlik dizisi. The O.C. sevenlere öneririm. Yayın günü ve saati: Cuma/18:45
Bunlar yeni diziler ayrıca Without A Trace, Desperate Housewives, The O.C., South Park, The Simpsons, Las Vegas, Nip/Tuck, Scrubs, The X-Files gibi dizilerde yeni bölümleriyle ekranda olacak. Hoş X-Files hiç ara vermedi zaten ama..
Bu sezonun tek kötü yanı gözlerim **24**'ü aradı ama bulamadı. Gözleri yaşlı veda ettiğimiz Jack Bauer'la hasret gidermek için aylarca bekledik ama CNBC-e kötü bire süpriz yaptı. Neyse ben yinede bekliyorum..