**Pazar** akşamları için cnbc-e öyle bir program yapmış ki tadından yenmiyor;
**20:00 Smallville**
Daha öncede anlattığım gibi Superman'in gençliği..
**21:00 The X-Files**
Yapılmış en "derin" dizilerden biri. Hükümet komploları, CIA, FBI, NSA ve ordunun sakladığı büyük sırlar. Paranormal öğeler içeren bir bilimkurgu dizisi. TV için yapılmış en iyi dizi..
**22:00 The 4400**
Bazı yönlerden X-Files'ı andırsada ilk sezon final bölümüyle ağızları açık bıraktı. Çeşit çeşit süprizlere gebe bir bilimkurgu. Geleceğe kaçırılıp çeşitli yeteneklerle günümüze geleceği kurtarmak için gönderilen 4400 kişinin öyküsü
**23:00 Nip/Tuck**
Estetik cerrahların estetik olmayan dünyaları. Sert bir üsluba sahip emmy ve golden globe adayı dizi rtük tarafından 18 yaş altına tavsiye edilmeyen dizilerden biri..
**00:00 South Park**
İşte yapılmış en zekice çizgi film. Bir çizgi filmde göremeyeceğiniz herşeye sahip olmasının yanı sıra her bölümde yaratıcılarının nasıl birer deha olduklarını görüyorsunuz. Maalesef bu da 18 yaş altına tavsiye edilmeyen dizilerden biri ve bu sebeple gecenin onikisinde yayınlanıyor (rtük sağolun)..
Bu arada diğer önemli dizilerinde gün ve saatlerini belirteyim;
**Pazartesi 21:00 Without A Trace**
FBI'ın kayıp arama bürosunun maceraları. Yapımcısı pearl harbor, armageddon, black hawk down ve pirates caribbean gibi filmlerin ve CSI dizilerinin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer. Fena bir dizi değil..
**Çarşamba 21:00 Carnivale**
Bunuda açıkamıştım ama tekrar söylüyorum, bence cnbc-e'nin bu sene aldığı en iyi dizi. Yapımcısı emmy rekortmeni Angelsin America'nında yapımcısı olan HBO kanalı. Konusu ise;
"Carnivale, ekonomik bunalımın bütün dünyayı huzursuz ettiği 1930’larda bu olağandışı karnaval ve ucubelerinin dengeler üzerindeki oyununu konu alıyor. Toz Kasesi’nin ortasında seyahat eden karnavalın yeni üyesi Ben Hawkins, Kaliforniya’da yaşayan Rahip Justin Crowe’la aynı gizemli ve şifreli rüyaları paylaşıyor. Sihrin bu son çağında, kaderleri birleşen bu iki insan, bilinçli ya da bilinçsiz olarak iyilik ve kötülük arasındaki büyük çarpışmaya doğru sürükleniyorlar. " imiş. Heyecanla bekliyoruz..
**Perşembe 20:00-21:00 The Simpsons ve Scrubs**
Bu da karın ağrıları içerisinde bir saatlik gülmek demek oluyor. Zach Braff gibi genç bir yeteneğin başrölünü oynadığı hastane komedisi scrubs kadrosuna bu sezon Heather Graham'da katılıyor. Simpsons'u seğretmeyen yoktur heralde..
**Çarşamba 20:30 Arrested Development**
Adındandan anlaşılacağı gibi arızalı bir dizi. Tek kamera yöntemiyle çekiliyor ve ince espirilere sahip. Geçen senenin emmy galibi(yada Golden Globe, herneyse). Fena değil..
Bu arada **ER** yeni bölümleriyle Cumartesi günleri 18:00'de yayınlanacamış. Benim önceki dediklerime bakmayın güzel dizidir ER..
Benim seğretmediğim ve hiç hoşlanmadığım fakat dünyada ve Türkiye'de nasılsa çok ilgi gören **Desperate Housewives (Salı 21:00), Everybody Loves Raymond(Cuma 20:30) ve The O.C. (Perşembe 21:00)'de yeni yeni bölümleriyle cnbc-e'de. Ayrıca çarşamba günleri 20:00'da Seinfeld**'da var. Defalarca seğrettiğimiz Seinfeld bölümlerini yine seğredip gülmek için.