Kasım6 İşte forma yapımına başladım. Bu hiçbir yerde olmayan Fenerbahçe'nin 100. yıl forması. Fenerbahçe 100. yılında bir kupa hedeflediği için bu forma Fenerbahçe'ye en uygun olanıdır.... :D Forma çalışmalarım değişik takımlarla da devam edecektir.
Fr€Z€ Oyuna ekledim birkaç hata haricinde güzel forma olmuş ilk çalışman sa kesinlikle devam et ..:);)
ZoRo **Anarchy Carsi arkadas 1000 tane topic'e yazmana gerek yok 1 tanesi yaz cevap alirsin !!!!!** **PHOTOSHOP ile yapiliyor ...**
Kasım6 Yorum Yazanlara Teşekkürler.. İşte Fenerbahçe'nin Kaleci Forması... Ve de Galatasaray'ın 100. Yıl Forması Birde jpeg olduğu için görüntü kaliteleri düşük.Ama Oyunda güzel duruyo...
Kasım6 Tamamda bmp yapınca uzun sürüyor png yapark oyuna atıldığını biliyorum jpeg koydum unutkanlık iişte:)
Anarchy Carsi Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Anarchy Carsi arkadas 1000 tane topic'e yazmana gerek yok 1 tanesi yaz cevap alirsin !!!!! PHOTOSHOP ile yapiliyor ... Hani 1000 tane topic??? o topictede bunla ilgili bir sey yok.. iyi oku
Venom evt güsel omuş ama gs logolarını değiştir ayrıca KULÜBÜN LİSANSLI ÜRÜNÜDÜR yazısını da koy ama formalar süper kesinlikle devam et çalışmalara
Kasım6 Olumlu veya olumsuz yorum yazan herkese çok teşekkürler venom: lisanslı ürünüdür logosunu bulabilsem eklerim ama blackgod template pack te bulamadım :(
Mc.Speedy Formalar güzel basarılarınnın devamını dilerim umarım güzeL işler çıkartırsın....Logolara gelince ya googledan yada we 8 konusunda bi arastırma linkler var oraya bakabilirsin...
Kasım6 Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) Formalar güzel basarılarınnın devamını dilerim umarım güzeL işler çıkartırsın....Logolara gelince ya googledan yada we 8 konusunda bi arastırma linkler var oraya bakabilirsin... Çok teşekkürler senden bu yorumu duymak çok güzel:) Geçen yaptığım Fenerbahçe kaleci formasına bir uptade çektim bu formayada yorumlarınızı bekliyorum.. :D
Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: Kasım6 Çok teşekkürler senden bu yorumu duymak çok güzel:) Geçen yaptığım Fenerbahçe kaleci formasına bir uptade çektim bu formayada yorumlarınızı bekliyorum.. :D formada avea ve yıldızını biraz daha uyumlu yapsaymısın güzel olacakmıs ;)
bigbigmen bu sortun arka kısmandaki "By Kasım 6" yazısını özelliklemi yazdın. yani sendemi böyle kullanıyosun yoksa kimse almasın diyemi yaptın anlamdım. :confused: bence gereksiz olmuş. boş olsa daha iyi gibi. başarılarının devamı dileğiyle...
Kasım6 Orjinal Mesajı Yazan: bigbigmen bu sortun arka kısmandaki "By Kasım 6" yazısını özelliklemi yazdın. yani sendemi böyle kullanıyosun yoksa kimse almasın diyemi yaptın anlamdım. :confused: bence gereksiz olmuş. boş olsa daha iyi gibi. başarılarının devamı dileğiyle... Fifa-cmtr liler çalabilir diye yazdım yorumlar için teşekkürler:) Kaleci formasının son uptade sini yaptım. önerileri yerine getirmeye çalışıtım...
Mc.Speedy Shortdaki logolar aşırı büyük koldaki cola turkada aşırı büyük...aveayıda bira ortalasan güzel olcak :)
Kasım6 Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) Shortdaki logolar aşırı büyük koldaki cola turkada aşırı büyük...aveayıda bira ortalasan güzel olcak :) Yorumun için teşekkürler ama ben o formanın hatalarını yeterince düzelttiğime inanıyorum . Bu son hali bi daha uptade etmeyi düşünmüyorum.:D