mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: ajan54 Beyler resmi printerden çıkartsam yine dönermi ??? :D :D :D :D bi denesen diyorum :D :D :D :p :p :p
siyahlabeyaz Orjinal Mesajı Yazan: ajan54 Beyler resmi printerden çıkartsam yine dönermi ??? :D :D :D :D Ben Suya SokMayı DüşüNdüm bakalım Orda DöNECEkmi Die Ama :confused: ÜŞeNDim DeEneMedim TEeeAllah Yaa :cool: :cool: :)
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: edizici alın gençler bir tane daha :D hocam sağolasın buda süper birşey hiç duraksamadan söyleyebilen varmı şu renkleri
edizici senin beyin tümleşik değil.2beynini aynı anda kulllanabilme yeteneği var.bendede var bu.bende hiç takılmıyorum.ama sadece bu konu için geçerli yoksa müthiş akıllı beyinlerimiz yok yani ikimizinde;)
CombocuTR Ben ilk verilen resme arkadaşın dediği gibi bakınca sadece biri değil hepsi duruyor.ÇOk ilginç.Acaba keşfedemediğim bir yönüm mü var ne? :D
siyahlabeyaz Orjinal Mesajı Yazan: edizici alın gençler bir tane daha :D OkuMak Çokda Zor Değil ... Gözlerinizi Yazıları okuyamayacak Ancak Renkleri seçeBilecek Şekilde Kısın Rahat rahat okuyun ..
Curcuna : Orjinal Mesajı Yazan: ajan54 Beyler resmi printerden çıkartsam yine dönermi ??? :D :D :D :D süper komiksin ya :D :D :D :D :D :D