shadow_fk Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash adamın günahını alma şimdi hiç hava topu vermiyo ha :D :D :D birde arkadaşlar AMARE CENTER DEĞİL Kİ biliyoz ya ama geçen sezon ne oynadı..guardmı oynadı..dikkat edersen "geçen sezonki performansı" demişim
chingystreetball 1-shaq 2-Tim Duncan 3-Ben Wallace 4-Yao 5-Pau Gasol 6-Brant Miller 7-Andrei Krilenko 8-Eric Damper ...
shadow_fk Orjinal Mesajı Yazan: chingystreetball 1-shaq 2-Tim Duncan 3-Ben Wallace 4-Yao 5-Pau Gasol 6-Brant Miller 7-Andrei Krilenko 8-Eric Damper ... Duncan ve gasol a bile eyvallah ama kirilenko demişsin yuhhh
HeDo Orjinal Mesajı Yazan: chingystreetball 1-shaq 2-Tim Duncan 3-Ben Wallace 4-Yao 5-Pau Gasol 6-Brant Miller 7-Andrei Krilenko 8-Eric Damper ... bosverın krılenkoyu da brand miller ne ya elton brandle brad millerin karısımı mı :D
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: chingystreetball 1-shaq 2-Tim Duncan 3-Ben Wallace 4-Yao 5-Pau Gasol 6-Brant Miller 7-Andrei Krilenko 8-Eric Damper ... abi sen harbiden uçmussun yaw iyi ki earl boykins i yazmadın ha :D :p
shadow_fk Orjinal Mesajı Yazan: chingystreetball 1-shaq 2-Tim Duncan 3-Ben Wallace 4-Yao 5-Pau Gasol 6-Brant Miller 7-Andrei Krilenko 8-Eric Damper ... Eric Damper :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D