juzam yaw ümite benzeyen adam yokki o karışmaz yani alık alık bakar o ama iliçle oliçi ayırırken bön bön bakan iliç diğeri oliç olarak ayırabilirsin
Ozan JK Orjinal Mesajı Yazan: El di@blo resim koymuşmuyum deneme yapıyom işte beyler yerden yere vurduunuz karaçanın bence yakışıklı bir wersiyonu
hamdiatasoy bizim interli adrianoya bakın hele naomi campel' le konuyla bi alakası yok ama bi bakmanızı istedim. özür dilerim
Dabulu evet el diablo kardeşim çok flood yapmış ama sanırım istemeyerek oldu. bende sizden LEONARDO PİSCULİCHİ nin fotosunu rica etsem...?
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu evet el diablo kardeşim çok flood yapmış ama sanırım istemeyerek oldu. bende sizden LEONARDO PİSCULİCHİ nin fotosunu rica etsem...?
@DR!@NO Orjinal Mesajı Yazan: zalimplus Erik nevlandı bulmaıorum arklar ??* :confused: :confused: :rolleye3: :confused: :confused: İlk defa duydum arkadaşlarr Şu sağ taraftaki,sarı saçlı olan galibaa :rolleyes:
zalimplus Vay benim gibi yakuşıklı adammış :cool: Erik nevland bende 95/96 dan beri takınıt onu almadan duramıorum o sedenen beri fc copenhagen de şimdi Bide bakircioğlu var öle..
@DR!@NO Orjinal Mesajı Yazan: navras ya ben bi face pack çektim tüm bu futbolcuların resimleri çıkıo Link verebilir misin acaba??
oSa Herhalde FM için çıkmış en kapsamlı grafik paketleri FM Denmarkın, eklentisi ile birlikte 500 mb civarında. Diğer bir konuda link vermiştim.