RubenMartin hacım o kutuyo tebeşir gibi şeyi artı yüzüğü koyuyorum.. ama sonra tık yok.. Galiba bir yüzük daha war...
Tearaway ewt iste bitane yastın altında bisi var onu al perdeyi 3 kere kapa ac ordan bisi cıkcak onu al teybin yanında bi tane tabak var odaki anahtarı al alttaki cekmeceleri ac
CaSSiNi_ duvarda buldum bu şifre çözülmez bunu açmak için adamın gösterdiği yerde fare dursun o gidince tıklayın
Tearaway heheheh iste buldum bakın 1994 denedim dedim kesin 19900 lü bisilerdir ordan bi tornavida cıktı bakalım nolcak.. :D
Tearaway ve beyler gectim tornovdiyala kapıyı acıyoruz ve bölüm bitiyor !!!!!! ama kapyıa yaklasıp accanız
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway beyler bi önceki sayfadaki resmilerde gösterdim o cubuğun nerd eoldunu bi bakın isterseniz o verdiğin linkler çalışmıo
skywalker10 Kaset nerde? **Edit:** Tamam buldum masanın altındaymış :o **Bi edit daha: ve oyun bitti :D**
CrossOver kapıya yaklaşın kapı kolunun üstünde sağa tıklayın ve playe basın bakalım 2.bölüme geçecek mi:)