cHoLdAxX arkadaşlar http://www.momchill.com/crimson_room.swf bu oyunun içinden çıkabilirseniz bıravo... şahsen ben çıkamadım.
ZoRo **anahtari buldumda nasi accas ki ya hakketen ?** Edit : yaf bu anahtar cekmecenin anahtariymis orayi aciyo :p
ismet_nash yok be 3 tane anahtar bulmadın mı sen işte ikisi çekmeceleri açıyo eee geriye de bir tane anahtar kalıyo ama yine de kapı açılmıyo ama herhalde bulmamız gereken başka bir şey daha var
ismet_nash abi ben 3 anahtar,bir kaset,bir cd kabı,bir kağıt,bir kutu,bir kablo,bir yüzük,birde rulo yapılmış kağıt herhalde yada çubuk mu artık bilmiyorum tam belli olmuyor başka bir şey var mı acaba
Kokane Bu cözümüyle birlikte verilmisti ama unuttum. Hani duvarda bi herif dans ediyor, sonra bi yeri isaret ediyor falandi. Ama ben kutuyu acamadim. Edit: Herifi oynattik ama isaret ettigi yere tiklayinca müzik setine dönüyor. Allah Allah... Bu sorun daha öncede olmust, bisey eksik yapmisim heralde.
Tearaway ya o kutuya aldın 2 pili takıon bitanesi yatağın arasında bi taneside yatağın ayağını koydun yerdeki aralıkta onları alıon bide kaset var onu alıon takıon o kutuya izlion
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway yatağın ayağını koydun yerdeki aralıkta abi nerde be iyi açıkladın ama yinede bulamadım :,( :,( :,(
Tearaway bakın bi tanesi yastığın altındaki aralıkta orda bi aralık diğeri ise yatağın sağ tarafında kalıo tam ucunda duvar kenarı olan yerde