sefillik Orjinal Mesajı Yazan: skywalker10 Oyun Amerika'da (ya da başka bi ülke bilmiyorum) 30 Eylül'de çıkacak. Buraya gelmesi 1-2 hafta sürer :( naptın sen ya hallla halla torente 30 eylülden önce düşer görde bak. ben 30 eylülden önce geçecek elime.
sefillik ahnada işte müjde MADDEN NFL 2006 düştü torrente asılıo millet korkmayın 30 eylülden önce geçecek elinize benden garanti.
iron mike arkadaşlar sizi bi rahatlatayım,demo büyük ihtimal 29 ağustosta çıkacakmış;yani 5 gün sonra...zaten öyle olması gerekiyor oyun 30 eylülde çıkacağına göre...
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: iron mike arkadaşlar sizi bi rahatlatayım,demo büyük ihtimal 29 ağustosta çıkacakmış;yani 5 gün sonra...zaten öyle olması gerekiyor oyun 30 eylülde çıkacağına göre... kanıt...................
iron mike Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgil kanıt................... ea nın forumunda sadece bi kişi değil birçok kişi demonun %90 bu ay çıkacağndan bahsediyor...çıksa çıksa en geç 31 ağustosta çıkar... http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=6233
iron mike Orjinal Mesajı Yazan: ronaldinho10 bi forumdan biri e-mule'den indiriyormuş fifa 2006'yı demosunu link?...
CaSSiNi_ bu resme bi bakın emule de fifa 2006 yazdım sanki oyun çıkmış gibi bir sürü dosya var yorumlarınızı bekliyorum
sefillik fake dir onlar emuleyle birlikte torrentede düşerdi yoksa ama sızmışta olabilir belli olmaz bu işlertanıtım amaçlı vermişlerdir birine yorumunu almak için oda nete sızdırmış olabilir. muhtemel bunlardan biridir.
ss_dennis baba resimde 500 mb lık olanlar buyuk ıhtımal fake....lukas tarafından suruldugu ıddıa edılen 700 mb lık ıse yınede gercekcı durmuosada ındırmeye deger........bı dene ona gore bakalm bızde ....baglantısı ıı olan bırı denesn ona gore bızde deneyelm
Gökhan arkadaşlar soccergaming sitesinde demonun 29 Agustos"da çıkacağını söylüyorlar ne kadar doğru bilemiyorum http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=125713
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: skywalker10 Oyun Amerika'da (ya da başka bi ülke bilmiyorum) 30 Eylül'de çıkacak. Buraya gelmesi 1-2 hafta sürer :( 1 ekimde tüm CDcilerde :p :p o zaman
sefillik Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! 1 ekimde tüm CDcilerde :p :p o zaman ne 1 ekimi sayıkıyorsunuz ya hala hala oyun 30 eylülden önce zaten torrente düşer be. ordan torrente uye olanlar çekr zaten eylülün son haftası içinde.