ufuk_abay arkadaşlar formula 1 e merak sardım :D pc için önerebileceğiniz en son çıkan oyun hangisi ve güzel.
m0K0k0 valla en son çıkanı f1 2002 galiba ondan sonrası yokk f1 2002 güzel ama grafik fazla iyi değill
Oguz Kagan F1 2002 veya F1 challenge 99-02 bunlara yama yapıyorlar 2005 sezonu falan yapılıyor sanırım şuan.Ayrıca f1 in oyun yapım haklarını Sony aldığı için pc ye çıkmadı 2002 den sonra hep ps2 ye çıktı artık 2006 da çıkar pc yede inşallah
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Anakin-Vader F1 2002 veya F1 challenge 99-02 bunlara yama yapıyorlar 2005 sezonu falan yapılıyor sanırım şuan.Ayrıca f1 in oyun yapım haklarını Sony aldığı için pc ye çıkmadı 2002 den sonra hep ps2 ye çıktı artık 2006 da çıkar pc yede inşallah 2002'yi bulsam...Bu dediğin update yamalarını nerden indirebilirim...Ha bide bende daha önce vardı ama xp'de setup'ı çalışmıodu...
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: İsildur Grand Prix 4 Nerden bulabilirim?Bildiğin bi yer varmı?Çok acil lazım?
İsildur Orjinal Mesajı Yazan: âİ£T10 Nerden bulabilirim?Bildiğin bi yer varmı?Çok acil lazım? Ankara Zafer çarşısından aldım ben.
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: İsildur Ankara Zafer çarşısından aldım ben. Kaç cd?Kaç Mb? Bize ulaştırabilmen mümkünmü acaba?
MOURINHO İsildur kardes o oyundan ben ve ailt10 arıyoruz bıze yardımcı olursan eger aps felan karsı odemelı yolayabılırsen bırader
xxxxxxxxxxxxxxxx f1 2002 yi tavsiye ederim çok güzel f1 2005 çıktı ama ps2 ye sanırım yakında pc yede çıkar
İsildur Aslında arkadaşlar bende o oyuna ait download linki var.İsteyenlere özel gönderebilirim. Oyun 1 CD. Şu an tatildeyim.Okul başlayana kadar evde olamayacağım için size oyunun kopyasını ulaştırmam zor olur.
bugra11 Orjinal Mesajı Yazan: âİ£T10 Kaç cd?Kaç Mb? Bize ulaştırabilmen mümkünmü acaba? BENCEDE.BİZE ULAŞTIRABİLİR MİSİN?F12002 benim 17inc ekran ile uyuşmuyoo.oyüzden yükleyince açılmıyooo.Buraya bir koysanda bizde oynasak nasıl olur?
ufuk_abay beyler ben F1 Challenge 99-02 arkadaştan aldım yükledim süper şu bahsedilen yamaları nerden indirebiliriz?