Orjinal Mesajı Yazan: koraykosker
türkiyenin en iyi(varsa başka söyleyin) ve dünyanın sayılı forvetlerinden biri hakan şükürdür. herkes bu gerçeği bilsin var mı milli takımda başka 40 küsür atan yada 4 te 1 ne kaç kişi ulaşmış bu gollerin.onun sayesinde türkiye avrupa arenasında tanınmıstır.dünyanın en iyi kalecilerine gollerini bir bir sıralamıştır. hakkını yemeyin burası milli takım tuttuğunuz takımı bi kenara bırakın. bu maçta bile 2 tane kafa topu indirdi birinde hasan geç kaldı diğeride serhattı herhalde o goller olsa 3-3 biterdi yada o toplar hakana gelse. gs de ilk 11 başlamasın deseydiniz belkide size katılabilirdim. ama milli takımımızın bu zorlu virajında hakan şükürün tecrübesine ve onun gollerine ihtiyacı vardır. bu kaçınılmaz bir gerçektir.
iyi tamam güzelde hakanın yaşı kaç eskisi gibi varlıık gösterebiliyormu hayı kardeşim şunu öğrenin artık futbolda dün yok gelecek var bu yüzden fatih tekke ancak 28 yaşında girebildi kadroya siz hala hakan 100 yaşınada gelse aynı oynayacak sanıyorsunuz halla halla. eskisi gibi kafa toplarına çıkamıyor,ağır kalıyor bunun nedini 35 yaşında olması. ronaldoda eskisi gibi değil niye yaş gittikçe oyuncu ağırlaşır eskisi gibi oynayamaz.hala anlamak istemiyorsunuz tuttturmuşsunuz spor yazarları gibi hakanın alternetifi yok peki hangi hjoca başka birt futbolcu denedi o bölgede ben kendimi bildim bileli hazırlık maçı olsun resmi maç olsun 90 dakka hakan forvette bi ersun yanaldan bu yana başka isimler denenmeye başlandı çünkü günümüz futbolu hılzı,çevik ve fiziksel özelliklerle oynanıyor hakanda ağır kalıyor artık.yani 100 ünede gelse hakan diyeceksiniz. hiçbir hoca başka bir oyuncu denemiyor o bölgede büsürü forvet oyuncusu var hala hakanın alternatifi yok ya kardeşim varmı bi tane daha maradona,pele,hagi, hadi çıkar getir bana şimdi brezilya,romanya,milli takımları bir tane daha pele,hagi arıyormu o an ülkede iyi olan futbolcu o bölgede oynuyor. bizim akıllı spor yazarlarıda hakanın fotokopisini arıyor.arkadaşım nihat dünyanın en iyi 15. golcüsü seçildi. dmekki o potpnsiyel var demektir bu hep hakanda inat edip başkalarını denemessen olmaz bu iş bu akıllı spor yazarlarının aklına uyarsanız çok hakan beklersiniz ondan sonra başka ülke yeni birini yetiştirir adama bak ne süper oynuyor dersiniz.o bölgede oynayan futbolcudan daha ayrı meziyetleri vardır. sizler hep aynı fotokopi insanlar arıyorsunuz. her futbolcunun meziyetleri farklı olsun dünya adamlar ne farklı seviyede topçu yetiştiriyor desinler. çok çok sabırsız milletiz hemen 2 maç kötü oynayınca hakan arıyorsunuz hiç onun yerinde oynayan adama sabır gösterilmiyor. en yakın örnek ya günümüzde john carew be bizim ülkede demediklerini bırakmadılar adama alın şimdi başka yerde nasıl oynuyor. sabır yok bizde.1 noktası yalan veya yanlışsa söyleyin bakalım.