Dabulu evet ben eski konudan kayıt yaptırmıştım. saol çağatay o konuyu görmeyenler bu konudan yararlanır...
hamdiatasoy arkadaşlar bende lise resmimi yolladım ama resim boyutu hakkında bişi söylemediniz orası nolcek ben yolladım kabul ettiler
Alikevicius Orda Good bad die bişiy var sadece kafa resmi olanların ustunde good diğer lerinde bad yazıyo. Birde olursa favori takımımızda mı oynucaz yoksa bi yerlerdenmi çıkcz.
CHaMPioN77 **Sanırım ilerleyen senelerde favori takımımızın alt yapısından oyuna katılacağız. Resim boyutu önemli değil sadece uzantısının JPG olmasına dikkat edin.**
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15 Kırılmayın ama burası geyik forum değil arkadaşlar. Lütfen konuya uygun mesajlar atalım. ;) 3 Yaş büyük olayına üstteki mesajı yazmıştım ama neyse. Tekrar ediyorum; Lütfen konu ile ilgili konuşalım.
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 ● Kazananlar 30/8/05 tarihinde belirlenecek. 01/10/05 tarihinde maillerine gelecek bilgilendirme mesajı ya da www.sigames.com/competitionwinners adresinden isimlerine ulaşabilecekler. . . .
Nowitzki 41 **beyler ya foto koymasak olmuyo mu acaba hiç fotom falan yok ben denicem belki olur he?:)...**
Nowitzki 41 **ben de haginin genç yıllarındaki resmi koycam yaw:D...Bi de yaşımızı yazıyoz ya o yaşta mı oyunda gözükcez acaba yani altyapıda 25 yaşında falan biri saçma olmaz mı onun içn sordum???**
Nowitzki 41 **beyler ya aradım bi türlü doğru düzgün bi foto bulamadım yaw biri bana foto versin kimin olursa olsun :D saka_onur ilhan mansız koymuş hazır elinizde olan varsa verirseniz sevinirim.Ben aradım düzgün bişey bulamadım:(...**
Nowitzki 41 Orjinal Mesajı Yazan: Nowitzki 41 beyler ya aradım bi türlü doğru düzgün bi foto bulamadım yaw biri bana foto versin kimin olursa olsun :D saka_onur ilhan mansız koymuş hazır elinizde olan varsa verirseniz sevinirim.Ben aradım düzgün bişey bulamadım:(... bi yardım eli uzatın beyler yaw nolurrr...
Punisher1023 Orjinal Mesajı Yazan: Nowitzki 41 bi yardım eli uzatın beyler yaw nolurrr... Kardes birisnden al digital makineyi çek fotoyu yolla.