Orjinal Mesajı Yazan: Black Cat
Sevgili ailton_1903 nickli kardeşim.biz de seni çok seviyoruz.............. :cool:
eleştrilerinin hepsinde haklısın....bencede olmamış...ne öööle..haftalarca "asrın yaması" yok bilmem ne diye yaygara yapıldı,ama ortadaki yama içler acısı diimi..
Veee spiker..spiker...spiker...eyyy spikeri yapan arkadaşım...ailton_1903 nickli arkadaşımın da dedii gibi,madem full etmicektin,niye başladın...?
Bitiremicen bir işe niye girişiyorsun be adam?bunla ilgili çok ta gğsel bi deyişimiz vardır ama ben söölemiyim..terbiyem bozulur sonra!!!
bak konami ye..adamlar ne güsel yapmışlar spikeri falan FULL...sen niye onlar gibi yapmıyorsun ki...onlardan ne eksiğin var?
keşke hiç başlamasaymışın..ben ve ailton_1903 nickli arkadaşım İNGİLİZ SPİKERİN o HEYECAN DOLU anlatımından memnunduk....hem senin tüm hayatın,bu spiker olmalı...yememelisin,içmemelisin,gezmemelisin...24 saat spikerle uğraşmalısın....Başka hiç bir işin olmamalı...kız arkadaşın varsa ondan ayrılmalısın....ona demelisin ki .." kızım sennen uuraşamam..ben spiker yapyom..bu benim asli görevim!!!!"
Evet tamam..belki hayatının 4-5 ayını bu spiker için harcamıs olabilirsin..ama yetmez bizim gibi "az la yetinmesini bilmeyen" insanlara!!!!!!!! yıllarca uuraş...dede ol gene uuraş.....
Bu arada hasta falanda olmamalısın hiç..senin bööle bişeyede hakkın yok,spiker kardeşim...tamammı?
Sen belki,yapmış olduğun ilk spiker dosyasını importladıında ...oyun içinde kendi sesinden "hakan şükür" dediğini ilk duyduğunda,ÇOK HEYECANLANMIŞ..ACAİP SEVİNMİŞ,MUTLU OLMUŞ olabilirsin..ama biz olmuyoruz...(hakan şükürden de tiskiniyorum!!)
WETURKA'nın (şu iirenç yama!!) yapında görev alan arkadaşlara sesleniyorus!!!!
sizlerde aynı konumdasınız..yemeyin içmeyin...yapacaksanız,bir işi tam yapın,yada hiç yapmayın..ne öööle ZENCİ TÜRK MÜ olur?
ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARTMAYIN!!!!!!!!!!
BAKIN İNDİRMEM YAPTIĞINIZ ÇALIŞMAYI,SONRA ÇOK ÜZÜLÜR KAHROLURSUNUZ...BU SİZE SON UYARIM..ONA GÖRE....
HEM BU SİTEDE İİRENÇ....BENCE SİTEYE BİR GÜN ŞU İNGİLİZ SPİKERİ KONUK ALMALISINIZ....ROBERTO CARLOS LA BRİTNEY SPEARS TEK KALE MAÇ YAPMALI BU SİTEDE......
ŞUNA BAK..3 TANE SİMİLİ KOYMUŞ KENARA ,3 TANE DE KONU AÇMIŞ "SİTEYİZ BİZZZ" DİYE GEÇİNİYORSUNUZ...
DUR AYNADA KENDİMİ GÖRDÜM..."AMAN ALLAHIM İİİİREEEEEENÇÇÇ...."
KENDİMDEN DE BU DÜNYADAN DA TİSKİNİYORUM..ULEEEEEEEEEEENNNNNNNNN!!!!
-Tamam tamam ..bağlamayın kollarımı ya...bu ne biçim gömlek ya beyaz ,kolları uzun......hem nerye götüryosunuz benİ doktor :gozluk: ...BIRAKIN LENNN BENİ......daha roberto carlos'a nası frikik atılır onu ööretcem...HEBELE LÜBEBE DÜRTÜ DÜRT... :p
BIRAKIN LENN........BEN DELİİİİ..DİİLİİiiiiimmmmmmm......