Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: 'ben bu videodan bise anliyamadim 1-) Tahmin ettiğim video çıktı , güzel. Türkiye'deki en büyük tv gaflarından biri :) 2-) Nesini anlamadın ki? :confused: Turgay Şeren'in ağzından kaçan kelimeler ;)
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: kamil07 hellraiser dosyayı bi daha upload etsen?? Dosyada sorun yok tekrar denermisin;)
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: kamil07 hellraiser dosyayı bi daha upload etsen?? açılan sayfanın en altına inip free ye bascan yine açılan sayfanın en altında saniye filan sayıyo o bitince link çıkıcak ona bascan
SuperBamm bu arada yeni nidi dosya Yorum: Süper tahmin ediyordum o programı izlemiştim :D:D:D:D zaten program kahvedeki sohbet havasında
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: _CJ_ ben anlamadım turgay şeren ne diyo duyamıyom ebenin alet edevatından bahsediyo turgay ağbimiz :D:D:D:D:D:D
Battousai Bu ne ya uçmuş turgay şeren..Ne zamanın bu arkadşlar Ahmet Çakar fln sanki şimdiki gibi değil :)
ç@rşı_kartalı ben pek bi sey anlamadim, belki turkcem ii olmadigi icin, ama ahmet cakarin yuzunden ii bi soz soylemedigini anladim :D
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: ç@rşı_kartalı ben pek bi sey anlamadim, belki turkcem ii olmadigi icin, ama ahmet cakarin yuzunden ii bi soz soylemedigini anladim :D yukarıdaki msj ıma bak :D
xxxxxxxxxxxxxxxx evet vücut dili ele verio burnuna felan götürüyo elini sırıtyo felan zuahahaha gerçi turgay şeren in lafını hala duyamadım ama yinede zuahahah diyim ben
CarlosSantana cidden hugo'ya küfürle beraber türkiye'de efsaneleşmiş bişey bu turgay şeren'e hiç yakışmadı ama :)