R@PP€R http://cooltext.com/LogoBrowse.aspx Istediginiz biçimde logo yapin. Kesinlikle deneyin. Iyi eglenceler :) ;)
Tearaway oha bunu böle yazdımız sekilde imzaya atabilirmiyiz atabilirsek nasılş anlatırsanız süper olur
LeftEyeNine İmzaya image atılmıyo.. IMG kodu kapalı.. Atılacak olsa şoka sokacam ortalığı da.. Ben yine de logoyu kendi kendinize yapın derim.. Ukalalık etmek sitemem ama denediğiniz logolar pek göze hoş gelmiyo. Zaten kısa yoldan anca o kadar olur..
R@PP€R Arkadaslar sunu da söleyim logonuzu yaptiktan sonra resmi farkli kaydet diyin çünkü 1 saate kalmadan logonuz siliniyor. Resim upload eder gibi upload edin ve buraya koyun :)
ronin555 ARKADAŞLAR BU RAPPER OLACAK OROSPU Ç....... BU FORUMA YARIN HACKLEMEYE ÇALIŞACAK DİKKATLİ OLUN
ronin555 GERÇEKTEN BEN BU FORUMA YENİ ÜYE OLDUM SEVDİM KENDİ SÖYLEDİ BU FORUMU YARIN BANLAYACAĞIM DİYE BENDE GİRDİM BEYENİNCE SİZLERE SÖYLEYİM DEDİM
R@PP€R cevap vermiyorum çünkü öyle bir niyetim asla ve ASLA OLMAZ bu siteyi 2002'den beri takip edip yama indiriyorum. bu arada dikkatimi çekti, sen sirf beni buraya asagilamaya gelmissin, lütfen herhangi bir yonetici bu iftiraci arkadasla ilgilenirmi?
__JackaL__ ronin555 bak kim olduğunu biliom Rapper'a sakın iftira atma ben Rapper'ı da tanıom çok iyi bir insandır ve SİTEYİ HACKLEMK GİBİ BİR NİYETİDE ASLA YOK aklından bile geçmez o sadece bu siteye ve üyelerine hizmet olsun diye koydu bu konuyu bu arada yöneticiler lütfen biraz ilgilenirmisiniz