mayazb Saygıdeğer pes fanatikleri şundan eminin ki bütün pes oynayan arkadaşlarımız pes4 teki hakem yönetiminden şikayetçidir,bu başlık altında oynadığınız maçlarda hakem tarafından verilen yanlış veya ilginç kararları yazılı olarak ,screenshot'larla veya replay'larla paylaşabiliriz malum pes4 teki hakem yönetimi için herhangi bir spor programı(ör. maraton :) )yapılmıyor bizde bu eksikliği burada giderelim :rolleyes: Forumdaki arkadaşlarımızdan ilginç hakem kararlarını bekliyorum... :D
hedache maraton neyine yetmiyo kardesim. bi de pes4deki pozisyonlara mi bakicaz, kusucaz artik yavas cekimden, midem bulaniyo, yavas yavaaas, bi daha oynat, bi daha...
mayazb Yahu millet bu pes hakemleri bi banamı gıcık yani:)anlayamadım.Vay be demek hakemlerden şikayeti olan yok gerçi forumda bi gol mü değil mi tartışması var ama:)
kingsbladee beni gıcık ediyo ama hakem kararları oyunu çok ciddi etkiliyo hata yapmazsa ne anlamı kalır hakemin ama çok basit penaltılar çalması kötü
kingsbladee Orjinal Mesajı Yazan: ineXorable en çok hata taçta oluyor adama çarttırıp taca attırıyorum tacı rakibe veriyor sonrada günah çıkartıyo tacı sana veriyo :)
mayazb Benim sıkıntımda fauller konusunda,adamların sanki dokunulmazlığı var en ufak harekette faul verio daha kötüsü bu hareket ceza sahasındaysa penaltı oluyo:)hele bide bariz gol şansıysa kırmızı kart oluyo bıktım artık maçları 9 kişi tamamlamaktan...
Chenille Orjinal Mesajı Yazan: kingsbladee sonrada günah çıkartıyo tacı sana veriyo :) aynen sonra onlar aynısını yapıyo ben kullanıyorum :)
BROCK yaa evet bi dokundunmu faul çalıyo sana yaptılarmı döve döve alıyolar topu yinede faul vermiyo..
koraykosker son 5-10 dakikada beni çıldırtıyo. öndeyken veya yenilirken farketmiyo yanından geçsen çalıyo düdüğü.
kaptanemo Ben en çok kornerlerde yaşıyorum topa resmen ben şut çekiyorum avuta çıkıyo hakem korner veriyo ama hiç şikayetçi değilim :p
cihan başoğlu YA BU HAKEM BOZUNTUSU NE GICIK YAAA ÖNÜNDE ADAM AYAĞIMA KAYIYO BEN YERDEN YERE MALKOÇOĞLU GİBİ UÇUYOM İŞEY YOK ONA YAPIYOM AYNISINI KIRMIZI SARI VALLA ELİMDE OLSA KAFASINI TUTACAM ISIRACAM :D :D :D
BROCK evet yaa ben kaleciye çalım atarken kaleci beni düşürüyo top gidiyo düşürmese bomboş kale ama sadece penaltı veriyo sarı klart bile çıkarmıyo..
gencAslan Adamın sağından atıp solundan geçeceğim adam benim adamı 3 metre öteye uçuruyor hakem devam diyor sonra gidip adamın önünden topu çalıyorum faul veriyor
utuku Arkadaslar bence bu hakem kararlarin da kendi ewinizde yada deplasman da oynuyo olmanizda etki edio we cstli hakemler war kimi coq foul werio kimi az.
Venom Orjinal Mesajı Yazan: gencAslan Adamın sağından atıp solundan geçeceğim adam benim adamı 3 metre öteye uçuruyor hakem devam diyor sonra gidip adamın önünden topu çalıyorum faul veriyor işte en büyük sorun bu.... konya-gs maçımda ceza sahası içinde bi oyuncu şut çekecek pozisyon ararken onların başka bi oyuncusu ceza sahası içinde benim oyuncuma takılıyor küüt penaltı ve gool maçı da 2-0 kaybettim:(