âİ£T10 Şu ana kadar yapılanların en iyisi die idda ediyorum....Buyrun screenler...Yorumları alalım;) Kapalı Tribün==> Numaralı Tribün==> Yeni Açık Tribün==> Eski Açık Tribün==> Birebir editleme yapılamadığı için ben sadece benzetmeye çalıştım...Eksikleri muhakkak vardır ama bence şu ana kadar yayınlananların en iyisi DOWNLOAD
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Adanali01 Gercekden Harika görünüyor:cok güzel calisma.Usta nerden indirecez bu Stadi?Link vercenmi? Şu an hala uğraştığım şeyler var...Tam anlamıyla hazır değil...
.ArThuR. bab öncelikle tebrikler:D:D fakat bnce bras daha açıklar üstünde oynama yapmalısın.... mesela daha oval gelsin resimlerde düz gelio...(tabyy mümkünse)
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: arthur31 bab öncelikle tebrikler:D:D fakat bnce bras daha açıklar üstünde oynama yapmalısın.... mesela daha oval gelsin resimlerde düz gelio...(tabyy mümkünse) Birader emin ol böle şeler yapılabilmesini herkesten fazla ben isterim...Ama konami öle bi dosya yapısı hazırlamışki editlenmio...Fifa gibi değil...Modellemeyle oynamak çok zor....Şu ana kadar baştan stad yapanına rastlamadım...Ancak oyunun içindeki stadları editliyebiliyoz...Bunada şükür...Bence şuana kadar yapılanların en iyisi...Tabi yorum sizin...
ç@rşı_kartalı helal be kardes, dayanamiyorum ayaga kalktim seni alkislicam :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: gercekten bu benim gordugum en iyi inonu stadi.
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus gusel olmus tebrikler ennio tardini ustune mi yaptın?? Evet...Ennio Tardini üzerine...
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: ç@rşı_kartalı helal be kardes, dayanamiyorum ayaga kalktim seni alkislicam :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: gercekten bu benim gordugum en iyi inonu stadi. Beğendiyseniz ne mutlu bana...Herşey Beşiktaş için...Tek hayalim pes serisinde şöle birebir yapılmış bi inönüde maç yapmak...Konami Duy sesimizi!!!
sseba&lefter gerçekten çok güzel editlenmiş. iyi bir inönünün eksikliği duyuluyordu oyunda. bu biraz kapadı bu eksiği.