ata_kara ben samsunun başına geçtim forwetlere serkan aykut we serkan gedik'i koydum. arkalarınada hakan yakin'i ama hiç başarılı deiller bana yardım edin!!!!!!! :,(
eLanvitaL bak abi sana kaliteli genç ucuz ve ileride fiyatı fişek gibi artacak bir oyun cu söyleyim ''edixon perea''
juzam bende hakan yakının yerine yabancı edersonu yerli yalovada oynayan ilkay margiçlımı öyle bişeydi işte onu öneririm forvette mokoena yabancı yerli hizir ayan önerimdir
bysanal arkadaş sen genç ve ucuz golcü bulmak için gözlemcileri yolla turnuvalara falan onlar sana bulup önerirler bazen çok çok iyi oyuncuları öneriyorlar...benden sana söylemesi
XinDAPuB sie lam bu konuyu msnde konusalım burasu shiraz cafe deil ya afa :D banlaycaklar sımdı ıkımızıda!!
**Hector** Orjinal Mesajı Yazan: bysanal arkadaş sen genç ve ucuz golcü bulmak için gözlemcileri yolla turnuvalara falan onlar sana bulup önerirler bazen çok çok iyi oyuncuları öneriyorlar...benden sana söylemesi turnuvalara nasıl gönderiyoruz?? :scnbebek:
S@MeT Orjinal Mesajı Yazan: ata_kara barış sen bu oyunu oynama geç sütünü iç yat küçük arkdaşım kimseyle dalga geçme çocuk öğrenmek istio sen neler dion bırak sen bu işleri tmm
ata_kara Orjinal Mesajı Yazan: S@MeT küçük arkdaşım kimseyle dalga geçme çocuk öğrenmek istio sen neler dion bırak sen bu işleri tmm yoq be abi bizim arkadaş o takılırık ara sıra birbirimize :)