bjkahmet arkadaşlar İzmirde bu cdyi satan yerin açık adresini bilen varmı.. bostanlıda kumrucalın orda satan bi yer var demiş..nasıl gidilir bilgi verirse sevinirim
engin18 hatay da gördüm ps2 için ama bende yok ps2 almadım tam nokta duruğının bi yan sokağında cd cide vardı
Izecson dos Santo Liete Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus oyun japonca dimi beyler?? ingilizce patch i çoktan çıktı
Blacky PC icin ne zaman çıkacak arkadaslar. Oyun aynı anda pc xbox ve ps2 ye cıkacak soleniyordu. Yalan mı oLdu :D
truelove arkadaşlar, we9 elimde sadece ana menüleri ingilizce olan versiyonu var. Tüm menüleri full ingilizce olan versiyonu var ise satın almak istiyorum. tşk.
desertman abi ben samsun dayım full menuleri ing aldım oyuncu takım isimleri felan. 5 milyona kazık yedimmi acaba
Izecson dos Santo Liete Orjinal Mesajı Yazan: desertman abi ben samsun dayım full menuleri ing aldım oyuncu takım isimleri felan. 5 milyona kazık yedimmi acaba normal fiyat
alperbjk evet beyler istanbulda we 9 cd sini bulamayanlar besiktas sinan pasa pasaji ki bence oradan almayın hep bozuk satıyorlar besiktas ta tekno sa nin karsisinda compland var zaten hemen gorursunuz dvd oyun falan satıyorlar ingilizce versiyon var ordan alrım hep oyunları bir problemle karsılasmadım bu gune kadar
nanick Arkadaşlar İstanbul Avcılar'da ingilizce yamalı we9 u nerde bulabilirim Yardımcı olursanız sevinirim
bwmania yazıcıoglunun yanındakı pasaja gırın sagdan 4. dukkandan alın su ana kadar ordan aldıgım hıcbır oyunda prob. olmadı
ozgur3586 Orjinal Mesajı Yazan: bjkahmet arkadaşlar İzmirde bu cdyi satan yerin açık adresini bilen varmı.. bostanlıda kumrucalın orda satan bi yer var demiş..nasıl gidilir bilgi verirse sevinirim aga orayı bırak bit pazarına git girişte hemen solda merdivenlerden cık oyun arşivi dolu orda kesin var
bjkahmet Orjinal Mesajı Yazan: ozgur3586 aga orayı bırak bit pazarına git girişte hemen solda merdivenlerden cık oyun arşivi dolu orda kesin var hocam oraya gitçemde yemiyo..orada vardır garanti ama.. bi CD uğruna gençliğimi kaybetmiyim..
nanick Arkadaşlar İstanbul Avcılar'da ingilizce yamalı we9 u nerde bulabilirim Yardımcı olursanız sevinirim. Avcıları bilen yok mu aranızda? :(