Arkadaşlar skine türkçe karakter desteği ekleyebiliriz istediğiniz zaman bir ara ''armored'' adlı arkadaşımız sitede bunun nasıl yapıldığını söylemişti.Bende onu kaydetmiştim şimdi tekrar buraya yazayım..Armored arkadaşımızada tekrar teşekkür ediyoruz. :cool:
Skinlere Türkçe Desteği
''Çoğu arkadaşımız son çıkan update ile birlikte kullandıkları skinlerin türkçe karakter desteklemediğini görüp sinirlerii bozulmuştur.Ben bunun çözümünü buldum.Skinin fontunu türkçe karakter destekleyen bi font la değiştirince o güzelim ğ ler İ ler geri geliyo.Peki nası değiştireceğiz skinin fontunu?
1.Önce c:/windows/font klasörünün içinden bi font beğenin ve ctrl+c ile onu skinin içinde bulunan font klasarüne kopyalayın.örn (C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2005dataskinsfade_to_blackfonts)2.Sonra yine skinin klasöründe 1 xml dosyası var ve skinin adını taşıo.örn: fade_to_black.xml.Buna sağ tıklayıp birlikte aç deyip notepad ile açın.
3.
Kısmına gelin en allta bu kısım.ve koyu renklı yere trebuchd yazan yere getirip kopyaladığınız fontun adını yazın..
Bu kadar umarım yardımcı olur çünkü ben çok sinir olmuştum türkçe karakterlerin olmayışına.''
Umarım olur arkadaşlar ben daha patchi yeni indiriyor olduğum için skin üzerinde deneme şansım olmadı..