cracks Orjinal Mesajı Yazan: demirkaneren sadece 5.0.5 i yüklesem oluyomu?yoksa önce başka bir versiyon gerekiyomu? ewet sadece onu yükle oluo
ysf1903 Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Bende indiriyorum az sonra gerekli bilgiyi veririm sizlere EDIT: Arkadaş dosyanın içine bir de skin koymus.Bu cokda gerekli degil özellikle skin'in den memnun olanlar için. Winrar dosyasını acıyoruz ve daha sonra db.rar olarak sıkıstırılmıs data dosyalarının oldugu bir rar arsivi görüyoruz.İçine giriyoruz tüm dosyaları C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2005datadb içine atıyoruz.Daha sonra yeni oyun baslatıyoruz... yaw beyler ben yukarda makaay arkadasimin dediini yaptım ama yeni lig başlatınca hata verio oyunun sürüm 5.0 acaba sürümden olabilir mi sorun
Dabulu kardeş herkes ısrarla 5.05 i kurmanız gerektiğini söylüyo sen hala 5.0 te hata veriyo gibi cvp lar yazıyon
mustafaaksoycorum Hersey guzelde su baskan ozellıklerını koymamıssın heralde baskanlar gıne hıc bıseye yaramıyor wdl de cok zevklıydı baskanlar herseye karısıyordu bence 31 agustosda cıkana bu ozellıgı koy bide sen kupaları duzeltmıssın ama ben oyunu acınca 2004den baslıyor ama sen 2005 sampiyonlarınıda belırtmıssın o nasıl olacak
intern arkadaşlar ilginize teşekkür edrim. makaay arkadaşımız artık bizim ekipte demiş doğrudur ama haka yetkilerimi alamadım. versiyon 2 31ağustos yada 1 eylülde çıkacak. yamanın çalışması için en az 5.02 lazım. diğerlerinde hata verir. ***intern***
intern bu arada msn soran arkadaşlar oldu. hayatta kullanmam. bana ulaşmak için mail atın ö.m atın. ruzgarsbf@yahoo.com ***intern***
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: mustafaaksoycorum Hersey guzelde su baskan ozellıklerını koymamıssın heralde baskanlar gıne hıc bıseye yaramıyor wdl de cok zevklıydı baskanlar herseye karısıyordu bence 31 agustosda cıkana bu ozellıgı koy bide sen kupaları duzeltmıssın ama ben oyunu acınca 2004den baslıyor ama sen 2005 sampiyonlarınıda belırtmıssın o nasıl olacak tarihi değiştiremessin zaten
intern başkanlık sistemi 5.05 özelliği ben 5.02 kullandığm için sadece editörden başkanların güçlerini güncelleştirdim. eğer talep olursa v2 de bunu yapabilirim. seninde söylediğin gibi 2005 ten başlamamız imkansız. son şampiyonları 2004 deilde 2005 yılına koymamın sebebi gerçekci olması. (yoksa 16 şampiyonluğu olan fbnin 15 olur..vb) ***intern***
hamdiatasoy öncelikle sana bu yamayı çıkarttığın için teşekkür ediyorum. ben bu v1(version 1) i yükleyemedim rapidshare (kesin yanlış yazdım :)) adresine bidaha güncellermisin saygılar...
mustafaaksoycorum Orjinal Mesajı Yazan: intern başkanlık sistemi 5.05 özelliği ben 5.02 kullandığm için sadece editörden başkanların güçlerini güncelleştirdim. eğer talep olursa v2 de bunu yapabilirim. seninde söylediğin gibi 2005 ten başlamamız imkansız. son şampiyonları 2004 deilde 2005 yılına koymamın sebebi gerçekci olması. (yoksa 16 şampiyonluğu olan fbnin 15 olur..vb) ***intern*** bence kesin olsun
MercilesS Yama güzeldir tahmin ediyorum ama WDL'yi bozamam. Yine de ellerine sağlık. Bu arada kayıtlı oyunda çalışırmı diyen arkadaşlar olmuş hiçbir database güncellemesi kayıtlı oyunlara etki etmez. Etsede saçma olur sen 2007 yılındasın onun yaptığı database 2004'e ait olur mu böle bişey. :D