hellraiser Beşiktaş Kayseri deplasmanında.Erciyes iyi transferler yaptı ligde orta sıralara oynayabilir.Bjk ise Altay maçında hazır görüntü vermedi ancak buna rağmen zorlansada Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.
.ArThuR. bn beşiktaşı tek geçerim:) tam olarak haır olmasak bile maçn kaderini deiştireblecek oyunculara sahibiz....
***Ronaldinho*** Erciyes iyi transferler yapmış olabilir ama hazırlık maçlarını izledim hiç bir şey yapamdılar kiminleydi tam hatırlamıyorum ama D.Bakır olabilir Beşiktaş dağıtır valla:)
Eagle_Claw 4-0 bjk alır diyorum erciyes alır diyenlerede erciyes heralde geçen sene süper ligi ilk 3sırada bitirmedi 2.lig a kategorisini ilk 3sırada bitirdi.erciyesi o kadarda abartmayın
***Ronaldinho*** Bir bakıma haklısın ama Erciyes çok iyi transferler yaptı Victor Agali'de en iyisi..S04 gibi bir takımda oynamış bir oyuncu ama çok rahat alacağımıa inanıyorum..Ama yinede Erciyes hafife alınmasın Timuçin falan da var ama bu maç BJK'nin.
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: ahmet26 4-0 bjk alır diyorum erciyes alır diyenlerede erciyes heralde geçen sene süper ligi ilk 3sırada bitirmedi 2.lig a kategorisini ilk 3sırada bitirdi.erciyesi o kadarda abartmayın Erciyes gecen seneki kadrosu ile cıkmayacak maca
Eagle_Claw tamam DA BJKDA SCHALKEDEN OYUNCU ALDI BJK DA GEÇEN SENEKİ KADROSU GİBİ ÇIKMIYACAJK MAÇA neyse herkesin düşüncesi farklıdır
typhlosion arakadaslar bjkli olmayanlar tabiki kayseriyi tutacaktir :) sahsen fener gencler birligi anketine bak1n kafa kafaya gencler yenecekmi yok bu bi anti pati meselesi
BoSSMaNgLeR Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR arakadaslar bjkli olmayanlar tabiki kayseriyi tutacaktir :) sahsen fener gencler birligi anketine bak1n kafa kafaya gencler yenecekmi yok bu bi anti pati meselesi Katılmamak elde deil gerçekten de ben de öle düşündüğüm zamanlar oluyor yani beşiktaş 2-1 alır diorum