hellraiser Trabzon tur arıyor 3-1'in rövanşında.Maç ile ilgili herşey buraya.Trabzon'un tur şansı bence %50.İlk 25 dakikada bir gol olursa rahatça geçeriz turu.Ama gol gelmezse hem seyirci dezavantaja dönüşür hemde rakibin kendine güveni gelir.
Venom gönlüm trabzon dio ama maçı 2-0 önde götürürken 2 gol yicek ts maç 2-2 bitecek elenecek İNŞALAH YANILIYORUMDUR
Venom Orjinal Mesajı Yazan: nuso wallla golumden gecen 5-0 6-0 ama zannediyorum mac 4-1 veya 4-2 biticek 4-2 olmaz olmamalı....
bcg_1905 Ya o herifler gol falan atamaz. Eğer Gökdeniz,Fatih,Hüseyin,Celaleddin,Emrah adam gibi oynasın adamları sahaya gömerler. Ama Türklüklerini oyuna katmaları lazım.
*{Bå®ô$_1905}* Efehan , dediğin gibi ilk dakikalarda gol şart... Trabzon , seyircisinin de desteğiyle geçicektir bu turu... Keşke Yattara da oynayabilseydi ama maalesef ilk maçta yaptığı salaklıkların cezasını çekecek ama ben Trabzon'a güveniyorum , Yattara'sız da bu maçı alabilecek güçteler. Umarım kaptan yine kaptanlığını yapar ve gollerini atar her ne kadar sakat sakat oynuyor olsa bile...
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Valla helal olsun Fatih'e.Adam tek basına takım gibi evet bi de ts fatih'i satsaydı ne olurdu acaba hali
*{Bå®ô$_1905}* Valla şu Gökdeniz'de beyin yok... Ard arda 3 kere Trabzon ataklarını batırdı , insan bi tane adam gibi orta yapamaz mı yaa?!!? :mad: :sly:
*{Bå®ô$_1905}* Veee evet Kinkladze oyuna girdi az önce... Ketsbaia da oyunda bu ikiliye çok dikkat etmemiz lazım bu dakikalarda çok ileriye çıkıyoruz , kontradan yeriz valla...